Ez tényleg nagyon sok? :O
Kérdező!
Szedsz vmilyen terhesvitamint?
Szia, nagyon vigyázni kell, mert kijöhet terhességi cukorbetegség, a terhesség vége felé meg magas vérnyomás, vizesedés, stb.
Nem jól teszed, hogy tejjel indítasz, felpörgeti az inzulint, azt hagyd el kapásból.
Napi 5ször egyél, zöldségeket, húst, Abonett-et kenyér helyett.
A szénhidrátot számold a kajáknál, napi 100nál asszem nem szabad többet enni, de szerintem is beszélhetnél egy dietetikussal, aki tud táplálkozási tanácsot adni, esetleg összeállít kajákat, hogy miket ehetsz.
Itt van egy terhességi súlykalkulátor, érdemes megnézni és követni.
Azon pedig ne aggódj, ha kevesebbet eszel, mint a terhesség előtt, hiszen most kevesebbet mozogsz, nem úgy tevékenykedsz, mint előtte. Írták már, és hidd el jó tanács, hogy inkább 4-5-6 adagban edd meg, ne 3x. Inkább kevesebbet, de többször.
Szerintem nem sok!
Nemtudom hány centi magas vagy,ha nagyon alacsony akkor esetleg van benne valami.
De ha magamat veszem alapúl akkor tényleg nem sok.
Én 166 cm/57 kg-al kezdtem.
14. hétig egy dekát sem híztam.
Szintén feküdtem méhszájon fekvő lepény miatt a 10-14 hét között.
19. héten már 4 kg + volt rajtam,23. héten még 5 kg +.
Most 25 hetes vagyok egyelőre leállt,nem jött fel semmi eddig.
Tehát 25 hetesen + 9 kg-nál járok.
Nem zavar mert nem igazán látszik,inkább a pocakom nagy és a cicik.
A védőnőm meg nagyon kedves volt a legutóbbi mérésen.
Azzal vigasztalt mikor megláttam a mérlegen hány kiló vagyok hogy nem gond,hisz más terhesség nélkül is felszed 5 kilót az ünnepek alatt :)
Egyébként te érzed és látod magadon hogy sok vagy nem ez a hízás.
Én tuti nagyon kiosztottam volna azt a védőnőt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!