Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Orvosváltás indokolt? Ajánlani...

Orvosváltás indokolt? Ajánlani korrekt nőgyógyászt?

Figyelt kérdés
Akut problémával keresem az orvost, napok óta nem válaszol az emailes megkereséseimre, telefonszáma nem ismert, és nem adja ki a rendelő ahol a terhesgondozását végzni. Kicsit erősnek érzem viszont az összeget amit ezért a nagy semmiért cserébe elkér...Valamiért azt gondoltam, hogy a terhesgondozó orvosom, ha már magán úton választom ki valamivel többet nyújt, mint az SZTK béli hentesek. Manapság már pénzért sem kap az ember szolgáltatást?
ma 17:24
 1/6 A kérdező kommentje:
Ajánlanátok akart lenni, bocsánat.
ma 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg gáz, magándokitól meg aztán pláne. Hol keresel ajánlásokat, melyik városban?
ma 17:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Budapest, lehetőleg budai oldal.
ma 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaz hogy pesti oldal, de a Jászai mari tér környéke, Steiner Clinics, de ismerőseim járnak a Rózsakert Mdicalba is, ott is elégedettek az ellátással.
ma 17:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát mondjuk én nem e-mailben konzultalnek az orvosokkal....A rendelőben hívni miért nem opcio?

De ha zavar, akkor keress másikat,

ma 17:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Én sem emailben konzultánék az orvosokkal, de nem adott telefonszámot és a rendelőben nem adják ki a számát.
ma 17:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!