Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Lehetséges már 8. héten...

Lehetséges már 8. héten terhességi cukor tüneteket produkálni?

Figyelt kérdés

Kijöhet ilyen korán valakinél? Tény sajnos hogy elég sok szemetet összeettem az utóbbi 4 hétben. Tipikus stressz evés volt és baromira bánom és oda is fogok figyelni mostantól. Válthat ez már ilyen korán ki rosszat? Állandóan szomjas vagyok, száraz a szám, a bőröm. Rákerestem kb minden tünetet produkálok.

A terhesség előtt nagyon tudatosan és jól étkeztem, sportoltam mellette, nincs súlyfeleslegem.

febr. 17. 19:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
febr. 17. 20:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez szimplán a terhesség tünetei is. Ha aggódsz, vagy étkezz diéta szerint vagy vegyél egy vércukormérőt és olvasgass mikor kell és hogyan mérni.
febr. 17. 20:25
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Közben beszélgettem másokkal és ők is megerősítették hogy hasonló tüneteik voltak/vannak. Azért holnaptól odafigyelek most már a táplálkozásra mielőtt tényleg baj lesz.
febr. 17. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Holnap bemégy egy patikába, a legtöbb tud vércukrot mérni. Ha nagy gáz van, random mérésen kiderül.
febr. 17. 21:36
 5/10 anonim ***** válasza:
Olyan szájszárazságom van, mióta terhes vagyok, egy szörnyű szájízzel vegyítve, hogy már az első trimeszterben megnézettem a cukrom, meg aztán még többször, mert ettől paráztam. Most voltam cukorterhelésen és rendben volt egyébként... szóval simán lehet csak terhességi tünet.
febr. 17. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
De bizony tud! Ha tudsz róla, hogy van ilyen problémád legyen vércukormérőd és a főétkezések után mérj. Sok kismama van, aki már az elején olyan rossz cukrokat mér, hogy azonnal kapja az inzulint.
tegnapelőtt 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
6-os, de az nem terhességi cukorbetegség.
tegnapelőtt 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Már, hogy ne lenne az? Csak a mostani terhességem alatt olvastam rengeteg olyan posztot, ahol anyuka IR (tehát nem cukorbeteg) a 8-9 hétre a cukra az egekbe repült és már írták neki az inzulint. A cukorértékek nem felététlenül a 20. hét felett kezdenek el romlani, van olyan akinek már az elején elszáll.
tegnapelőtt 15:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem meg már terhesség előtt is elszállt.
tegnapelőtt 15:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem volt soha semmi baj a cukrommal. Voltam már terhes is, akkor is rendben volt minden. Nincs IR és hasonlók, túlsúlyom se meg semmi. Jövőhéten azért jelzem a dokinak biztos, ami biztos.
tegnapelőtt 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!