Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Lehet hogy csak 14 hetesen...

Lehet hogy csak 14 hetesen tudok elösször menni védőnőhöz. Lehet ebből problémám?

Figyelt kérdés

Ma épp 10 hetes 5 napos vagyok. Tegnap is voltam az orvosomnál, de csak a beutalókat adta. 19.-ére kaptam vérvételre időpontot, 29.-ére a genetikai Uh-ra. Azt mondta ezzel a leletekkel menjek majd a védőnőhöz. De az ünnepek miatt nem hiszem, hogy 29.-én fogadni fog, és mivel csak hétfőnként rendel átcsúszik január 5.-ére.

Lehet ebből majd valamilyen problémám?

2014. dec. 12. 07:08
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszi kedves utolsó, de uh-val igazolt papírom csak 29én lesz. Az orvosomtól semmilyen más papírt nem kaptam még...
2014. dec. 12. 10:37
 12/28 anonim ***** válasza:
Akkor még ráérsz.
2014. dec. 12. 13:21
 13/28 anonim ***** válasza:
De akkor tapintásra állapította meg a terhességet?
2014. dec. 12. 13:22
 14/28 anonim ***** válasza:
Én 7+5 hetesen voltam védőnőnél, nem kell ahhoz a 12 hetes UH meg a vérvétel. Gondolom megállapította az orvos az élő terhességet, nem? Erről kell, hogy legyen egy leleted, azzal már mehetsz védőnőhöz. Vagy a 12. hétig rád se néz UH-val? Akkor honnan tudja, hogy élő terhesség, és hogy jó helyen van-e?
2014. dec. 12. 13:31
 15/28 anonim ***** válasza:

Kaptál olyan papírt valamikor az orvoshoz, hogy élő terhességet lát? Vagyis egy olyan papír, amin rajta van, hogy van a babának szívhang.Ha ez megvan, akkor elmehetsz ezzel a papírral a védőnőhöz és ő kiálítja neked a terhes kiskönyvet. Egyébként van 12 hetes kötelező nagyon fontos ultrahang is, ahol csináltathatsz kombinált tesztet is.

Egyébként nálunk is az orvos ad beutalókat vérvételre. A cukrot a védőnő ellenőrzi nálunk és a vérnyomást is, nagyon fontos, hogy ez a kettő rendszeresen legyen ellenőrizve.

Nálunk megvan adva, hogy melyik nap, melyik körzet védőnője tart terhes tanácsadást, mert nálunk 3 védőnő dolgozik a 2 gyerekorvos mellett és ugye utcánként vannak a körzetek beosztva.

2014. dec. 12. 14:07
 16/28 A kérdező kommentje:
SEMMILYEN papírt vagy leletet nem adott eddig. Azt mondta, hogy a 12 . Heti uh-ig felesleges védőnöhöz mennem. Tegnap kaptam beutalót vérvételre és a 12. Heti uh-ra. Ennyi. Ha lenne bármilyen papírom, már elmentem volna rég..
2014. dec. 12. 14:22
 17/28 A kérdező kommentje:
Csinált már 2 uh-t, 6 hetesen meg tegnao, 10 hetesen, de csak magának 8rta fel, nekem nem adott róla papírt.
2014. dec. 12. 14:24
 18/28 A kérdező kommentje:
És akihez én tartozom védőnő, ő csak hétfőn 8-10ig rendel... :/
2014. dec. 12. 14:26
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Most miert nem hiszitek el,h csak akkor rendel a mienk is pont hétfőn es csak 8tól 10ig!hat ne izgulj kint irtam nem maradsz le semmiről meg..ha akkor,mész sincs semmi vérvétel es uh ami most fontos lesz!mondjuk az erdekes,h meg papírt nem kaptál róla,h élő terhesség de majd elmész az uh. Papírokkal!tévhit lenne?itt nálunk csak a védőnő ad igazolást a egyszeri anyaságihoz pont a múltkor mondta!!;)
2014. dec. 12. 15:54
 20/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm utolsó!
2014. dec. 12. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!