Szerintetek a 11. héten menni először védőnőhöz már nagyon késő?
Figyelt kérdés
Először 6 hetesen voltam nőgyógyásznál, sajnos rosszul számoltam mert azt hittem hogy már bőven 7-8 hetes vagyok viszont így azt mondta, hogy még ne menjek védőnőhöz. Most pedig már 9+5 vagyok, tegnap mondta a nőgyógyász hogy akkor ideje felkeresni a védőnőt. Ma és holnap szabin vagyok de nem tud fogadni, mondjuk meg is értem, hiszen én szóltam későn. De a jövő héten sajnos egyáltalán nem tudok elmenni. Jövő hét után ugyebár már 11 hetes leszek, nagyon késő lesz ha akkor megyek hozzá? Ui. van már egy gyermekem, vele rögtön elmentem kb. 8 hetesen.2014. nov. 20. 07:56
1/11 anonim válasza:
sose késő elkezdeni járni... már felhívtad, tudja hogy baba lesz és menni akarsz.. nem fog szólni egy szót se ha csak 2 hét múlva tudsz menni...
2/11 anonim válasza:
Nem késő, akkor is kitudja tölteni. Szülésig töltse ki az a lényeg mett ugye ott van minden fontos adat, lelet. Na a sok ambulánslapot kelljen átnézniüj.
3/11 anonim válasza:
Első babàmnàl én is akkor jutottam el, mert sehol nem volt időpont időben. Semmi gond nem volt! Most 10 hetes terhes vagyok, és jovőhéten megyek védőnőhöz! :) Tehát ugyanúgy.
4/11 anonim válasza:
Dehogy késő, én a 12. heti uh után voltam, teljesen elég volt.
5/11 anonim válasza:
Én is a 12. hét után voltam, nem volt semmi gond belőle :).
6/11 anonim válasza:
Én is csak a 12. héten voltam. A nőgyógyász azt mondta, elég akkor menni. Már a nucha szűrés is megvolt, mire kiskönyvem lett. :)))
7/11 anonim válasza:
13 hetesen voltam először, más dolgokat kellett elintéznem. Pont nem szólt semmit.
8/11 anonim válasza:
Ma vagyok pont 9 hetes, még nem küldött engem sem. Nem vagy lekésve semmiről sem.
9/11 anonim válasza:
12 hetesen voltam először :) nem volt gond belőle .
10/11 anonim válasza:
Második babámmal 14 hetesen voltam először! Első babámmal szinte azonnal, amint megtudtam, hogy terhes vagyok! Második babámmal, a védőnő azt mondta, hogy teljesen jó időpontban jöttem, nem kell semmit elsietni! Igaz mentem volna hamarabb is, de 12. hétig sajnos vérzés miatt, teljesen abban a tudatban voltam, orvosi vizsgálatok után persze, hogy spontán vetélésem volt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!