Mikor mentetek először védőnőhöz?
Figyelt kérdés
Hány hetesen?2014. júl. 16. 08:57
1/12 anonim válasza:
Engem 5+5 hetesen (az első vizsgálat után) küldött el a dokim a védőnőhöz, meg is írták a gondozási lapomat, kaptam terheskönyvet, laborbeutalókat kitöltve, hogy vigyem el a háziorvosnak, stb. De ahogy nézem, gyakoribb, hogy később mennek (7. - 8. héten.)
5/12 anonim válasza:
Én 8 hetes vagyok,a nőgyógyásznál kétszer voltam,most küldött védőnőhöz,de szabin van:)
6/12 anonim válasza:
nekem a háziorvos mondta, hogy a 12. hétig meg kell lennie a teljes vérképnek és a terhes kiskönyvnek (utóbbihoz kellett a védőnő) így előbb megcsináltuk a labort, és 10. héten mentem a védőnőhöz, már labor eredményekkel
7/12 anonim válasza:
Kis vidéki településen élünk, ahol szinte mindenki ismer mindenkit, először nem hivatalosan akkor mentem el hozzá, amikor pozitívat teszteltem és ő kért nekem időpontot ahhoz az orvoshoz, aki kijár idő havonta terhesgondozásra. És hivatalosan pedig 7 hetesen, amikor is megállapították, hogy van szívhang és megkaptam a papírokat. Nálunk ezután kell felkeresni itt a védőnőt, ugyanis ami papírt kell kapni a terhesség alatt, időpontokat kérni, ami nem a háziorvoshoz tartozik, az nálunk a védőnő feladata. Illetve a terhesgondozás is itt helyben van a védőnőnél havonta egyszer.
8/12 anonim válasza:
Mindkét terhességemnél 10 hetesen.
(Másodiknál már hamarabb tudott róla, mert a fiamat akörül vittem 3 éves státuszra mikor pozitív lett a teszt)
9/12 anonim válasza:
Az elsővel a 7-8. héten, a másodikkal a 10. hét körül. (akkor kellett menni a kislányomnak a havi lejelentkezésünkre).
10/12 anonim válasza:
Az elsővel a 11. héten, a másodikkal a 10. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!