Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mikor érdemes először orvoshoz...

Mikor érdemes először orvoshoz menni? Védőnőhöz?

Figyelt kérdés

Ma teszteltem egy erős pozitívat és szeretném tudni a menetét ,mikor kell orvoshoz menni ?

Már most ?

Vagy ráér 6 hetesen mikor már van szívhang?

2014. febr. 10. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
7-8hetesen elég menni. Utána védőnőhöz, ő ad kiskönyvet és mondja el a többit.
2014. febr. 10. 21:27
 2/10 anonim ***** válasza:
szia. Először is gratulálok ! Szerintem inkább olyan 7-8 hetesen menj dokihoz, akkor már van szívhang is. Előbb nem nagyon érdemes ha semmi gond nincs.
2014. febr. 10. 21:27
 3/10 anonim ***** válasza:
első válaszolónak : bocsi nem láttam hogy írtad már a 7-8 hetet, szerintem egy időben válaszoltunk.
2014. febr. 10. 21:29
 4/10 A kérdező kommentje:

Nincs az későn????

Nem ilyen későre emlékeztem!

Mert van már 2 gyerkőcünk de mind a kettővel már 6 hetesen voltam és volt is gyönyörű szívhangja!

Jól tudom hogy az első hüvelyi uh?

És az mikor is van?

2014. febr. 10. 21:44
 5/10 A kérdező kommentje:

Ja és full taknyos vagyok ,meg köhögök!!

Mit szedjek ami gyorsan kigyógyít?

3x 2000 mg c vitamin sok??

2014. febr. 10. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
nyugodtan mehetsz már a 6. hét után. sokan már mennnek 0. uhra is az az 5. hét után van olyankor azt állapitják meg méhen belül van-e.
2014. febr. 10. 22:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én mindkétszer 6 hetesen mentem orvoshoz, aki megvizsgált és kitapintotta a terhességet. A következő héten hívott vissza UH-ra.
2014. febr. 10. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem 8. héten kellett védőnőhöz mennem.
2014. febr. 11. 06:39
 9/10 gabszem ***** válasza:
én 7 hetesen mentem dokihoz, a doki már manuálisan is érezte a babát. 8 hetesen voltam uh-on és a sima hasi uh is gyönyörűen mutatta a babát. sztem is ráérsz csak a 7.héten menni
2014. febr. 11. 07:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát én a harmadikkal jövő héten megyek először dokihoz, akkor leszek 11 hetes és pár napos. :) Az első kettővel hamarabb mentem, olyan 7.-8. héten. Nem láttam akkor sem okát a sietésnek.

Én mindig úgy csináltam, hogy szóltam telefonon a védőnőnek amikor pozitívat teszteltem, aztán mentem dokihoz, és utána személyesen mentem a védőnőhöz aki kiállította a kiskönyvet.

2014. febr. 14. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!