Holnap megyek először védőnőhöz. Az orvos azt mondta fogok kapni kuponokat. Ez tényleg igaz?
Én 1 hete voltam először védőnőnél.
Semmit nem kaptam, csak egy magazint.
A 12 hetes uh-n is egy magazint kaptam.
2 éve amikor terhes voltam, akkor egy tanácsadó füzetecskét kaptam, abban volt egy kupon kezdőcsomagra, amiben volt egy rakás szóróanyag, egy cumi, egy pelus és egy popókrém minta.
A kórházi (szülés után adják) csomag az jobban tetszett. De az még odább van. :))) Addig ne számíts semmire. Legalábbis semmi eget rengetőre.
Szia!
Én semmit nem kaptam,még nagyon tájékoztatást sem.
Szoktak adni kis mappát,amiben gyűjtöd a leleteket és egy tájékoztatót a terhesség alatti vizsgálatok "sorrendjéről" idejéről.Én ilyet sem kaptam :-(
Ismerősöm kis mappát meg egy terhesgondozási tervet is kapott,sőt,még kis magazinokat is.Lehet védőnő függő,a nekem kirendelt sajnos (amellett,hogy iszik) nem volt valami nagy segítség,így le is mondtam.
Én kaptam!!!!
De 2013-as :-( úgyhogy xart sem ér
Legalább nézte volna meg hogy lejárt...
Amúgy tele van baba fotózás akcióval 5 max 10% kedvezmény
Nem valami sok...
És többnyire Budapest
Így a vidéki kismamáknál szoba sem jött volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!