37. héten nem fordult még be a baba! Az orvos szerint császár lesz, ha nem történik csoda! Péterfy-fogadott orvos nélkül?!
A császár ezerszer veszélyesebb, mint a természetes szülés.
A Péterfy híres arról, hogy már az újfajta császármetszést végzik, ahol nem vágják át a hasizmodat, így sokkal kevésbé fáj utána és hamarabb felépülsz.
De. Nekem még a 38. héten is faros volt a fiam, és befordult szülésre! Nekem annyi kellett, hogy megbeszéltem vele, hogy mindkettőnknek jobb lesz, ha befordul, sokat térdeltem négykézláb és hintáztam előre-hátra.
Vannak rá homeopátiás készítmények is, ha a Péterfyben esetleg összefutsz Zsiraival, ő segít ebben (amúgy is a legjobb az összes ott dolgozó közül és eléggé természetes szülés párti).
Szurkolok, hogy minden sima legyen!
Nekem is faros volt a babam a 38. héttől. Én azért nem probaltam fordíthatni ilyen olyan modszerekkel, mert bölcs a természet, nem véletlenül nem fordult be. (Nyakra tekeredett koldokzsinor, túl szűk medence..és még ezer ok lehet amiért fejjel felfelé van a babucid.) Olvasgass róla sokat, esetleg menj be a peterfybe, hátha még tudsz egyezni dokival, beszélni, hátha olyan összeget mondanak, ha még valaki elvallal, amit meg tudsz fizetni.
Sok sikert és ne félj, minden rendben lesz! :) ki lehet bírni a császárt! :)
1 eves kislány anyukája
Kedves Kérdező! Nyugodj meg még esetleg befordulhat a babád,ha ő is akarja.Nem lesz semmi baj.
Kedves első,ezt komolyan gondoltad hogy a Zsirai doki ott a legjobb orvos?Egyrészt baromi nagyképű,flegma és mint orvost,egyáltalán nem ajánlanám,nekem két ismerősöm is megjárta vele!
Igen, abszolút komolyan gondolom!
Nagyképű és pokróc, de kizárólag ő vette észre nálam, hogy gáz van, a híres Péterfys főorvosok meg semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!