Védőnőhöz járni?
Az, hogy biztosítja a munkáltató a vizsgálatokra való eljutást nem azt jelenti, hogy elenged, de le kell dolgoznod a kieső időt. A munkaidőbe beleszámít. Én az első terhességemmel többet jártam védőnőhöz, mint az orvoshoz. Nem csak testsúlyt és vérnyomást mért, hanem néha néztünk vizelet tesztet is, szívhangot is, és sok hasznos tanáccsal ellátott. Elérhetőbb volt mint az orvos. Nekem személy szerint hasznos volt. Most a másodikkal már hozzá is ritkábban járok.
De természetesen ez védőnő függő is. A védőnői szolgálat igénybe vétele egyébként nem kötelező, mint ahogy a terhesgondozás vizsgálatai sem, az egyszeri anyasági támogatáshoz kellő vizsgálatokat igazoló papírt nekem az orvos adta ki szülés után a kórházban.
Hát, ha tényleg feleslegesnek érzed, azért valahogy tudasd vele, hogy nem mennél túl sűrűn, ne vegye ki rosszul magát a dolog, mert ha első gyerek, szülés után sokszor hasznos az elérhető védőnéni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!