Védőnőhöz meddig kell járni havi rendszerességgel?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a gyerek mennyi idős koráig.2013. jan. 7. 12:21
1/8 anonim válasza:
1 éves korig, utána csak oltásokkor aztán évente, utána meg az iskola foglakozik ezekkel a dolgokkal.
2/8 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy 6 hetes koráig hetente járt ki utána oltások után kellett menni, havonta alapvetően 6 hónapos koráig utána 1 éves koráig azt hiszem csak egyszer voltunk, egy éve kora után a 15 és 18 hós oltás után, aztán már csak a két éves státuszra kellett menni, és innentől kezdve évente egyszer.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az én fiam 11 hónapos. 6 hetes koráig hozzánk is hetente jött a védőnő. Azóta havonta kell menni hozzá, és kb. kéthavonta még ő is eljön. Remélem 1 éves kora után tényleg ritkábban "látjuk".
2013. jan. 7. 13:19
4/8 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésedre válaszolok, de nagyon meglepődtem, mert nálunk a három státuszvizsgálatra jött ki a védőnő csak, azután csak a 2 éves és 6 éves státuszvizsgálatra mentünk be hozzá. Van ilyen, hogy kötelező havonta? Minek?
5/8 anonim válasza:
1éves korig mentünk havonta,addig minden hónapban mérték,doktornő is megvizsgálta(a mi védőnőnk van a gyerekorvos mellett),meg oltásokat is sűrűn kapott.
Most már csak oltásra megyünk (17hónapos).
6/8 anonim válasza:
Ami kötelező:
6 hetes koráig hetente kijárnia
1 hónapos
3 hónapos
6 hónapos
1 éves
15 hónapos
18 hónapos
2 éves
korában menni. Státuszok és oltások miatt.
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekünk eddig 4 védőnőnk volt, és az egyik adott egy papírt, amin rajta volt, hogy mikor kötelező menni hozzá is meg a dokihoz is (valamilyen terv). Ezt az egyet szerettem, a többinél én is úgy voltam, hogy jobb lenne elkerülni, de nem nagyon lehet. Na most elköltöztünk majdnem egy éve, decemberben volt a gyerekem két és fél éves, de a védőnő a két éves státuszt még mindig nem csinálta meg, csak az orvos.
8/8 anonim válasza:
nálunk is alapos vizsgálat volt és hossz- ill. súlymérés minden hónapban, ha nem gyarapodott a baba, kapta a tápreceptet. Ha nem mentem magamtól, megjelent a védőnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!