Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Muszáj ahhoz a védőnőhöz...

Muszáj ahhoz a védőnőhöz járni, akihez lakcím szerint tartozok, vagy lehet választani?

Figyelt kérdés
Székesfehérvéri vagyok.
2013. jan. 2. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Muszáj, a védőnő nem választható.
2013. jan. 2. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
ahogy az első válaszoló mondja. muszáj
2013. jan. 2. 22:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Kár. Köszi a válaszokat!
2013. jan. 2. 22:19
 4/10 anonim ***** válasza:
44%
Nekem az egyik ismerősöm a szomszéd településre jár át a gyerekkel a védőnőhöz. De akkor lehet, hogy ő csak egy kivételes eset?
2013. jan. 2. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Valószínűleg kivételes eset az ismerősöd,mert sajnos védőnő nem választható.
2013. jan. 3. 05:43
 6/10 anonim ***** válasza:
A sógornőm, mivel jó barátnője védőnő átjelentkezett ideiglenes lakcímre egy ismerőshöz , hogy hozzá járhasson. :)
2013. jan. 3. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem ahhoz a védőnőhöz kell járni, ahol lakcímed van, hanem ahhoz, akinél életvitelszerűen élsz! Tehát ha a bejelentett lakcímed Mucsaröcsöge és te butykán élsz, akkor a butykai védőnőhöz tartozol!
2013. jan. 4. 20:42
 8/10 A kérdező kommentje:
Van egy fehérvári lakcímem, de nem ott élek, hanem egy másik utcában.
2013. jan. 5. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
#7-es ! Köszi, ezt nem tudtam én sem! Én másik városban élek, mint ahol a lakcímem van. 30km-re van a kettő egymástól. Nem tudtam, hogy nem a lakcímigazolvány szerintihez kell járni, hanem oda ahol életvitelszerűen élek! KÖSZI!!!
2013. jan. 5. 14:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért van így, h nem a lakcímigazoolványihoz kell járni, mert se a kismamától, se a védőnőtől nem várható el, h utazzon x km-t 1-1 látogatás, vizsgálat miatt. Székesfehérvár, mivel nagy város, több védőnői körzet van, utána kell nézni, hogy az az utca ahol laksz, kihez tartozik.
2013. jan. 6. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!