Melyik védőnőhöz járjak? (költözés albérletből, de még nem tudni hova)
Figyelt kérdés
Jelenleg az 1. kerületben lakunk albérletben, ahol novemberig tudunk maradni. A bejelentett lakcímem a nagyszüleim házában van, a 2. kerületben. Egy ideje lakást keresünk és majdnem megvettünk egyet, de az eladónk már jóval az adásvételi megkötése után egyszer csak úgy gondolta, hogy inkább visszafizeti a pénzünket, de felbontja a szerződést. Nem valószínű, hogy sikerülne új lakást találnunk még november előtt. Átmenetileg anyósomékhoz tudunk költözni, akik Szigetszentmiklóson laknak, jó távol mindentől. Jelenleg a János Kórházba járok, és a doki kérte, hogy váltsam ki a kiskönyvet.
Járjak itt az 1. kerületben védőnőhöz? Aztán ha tényleg sikerül lakást vennünk, akkor majd váltsak? Ti hogy csinálnátok?
2014. szept. 25. 16:45
1/7 anonim válasza:
elvileg ahhoz kell járnod, amelyik körzetében laksz. Jelenleg az I. kerületihez, aztán majd váltasz a költözéskor
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, és az nem fogja zavarni a védőnőt, hogy novembertől Szigetszentmiklósra költözünk átmenetileg nem tudni mennyi időre?
2014. szept. 25. 17:17
3/7 anonim válasza:
szerintem hívd fel, és mondd el neki ezt a speckó esetet. Nem tudom, addig mennyiszer kellene találkoznotok. Az is lehet, hogy egyből oda irányít. Nálunk nem volt költözés a terhesség alatt, így én oda jártam, ahol lakunk. (de bejelentve én sem ide voltam)
4/7 anonim válasza:
Menj el az I. kerületihez, ahova most tartozol, majd novemberben átmész a szigetszentmiklósihoz, aztán ha onnan továbbköltöztök, akkor megint egy újhoz. Teljesen fölösleges egy adatfelvétel meg vérnyomásmérés miatt utazgatni az albérletedből Szigetszentmiklósra.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, 3. válaszoló - ez kényelmes megoldásnak tűnik. Nem gondoltam, hogy ez is lehetséges, mert pl. az orvosoknak az a nyavalyájuk, hogy fixen ugyanoda kell járni. De ez jónak tűnik, ha működik.
2014. szept. 25. 17:50
6/7 anonim válasza:
4-es vagyok. Első terhességem alatt 4 különböző védőnőm volt. Az első elment betegállományba terhessége miatt, a másodszor körzetátrendezés miatt változott, harmadszor pedig költöztünk. Semmi probléma nem volt belőle. Költözködésnél egymásnak elküldik az adataidat/leleteidet.
7/7 A kérdező kommentje:
Jó, rendben. Tényleg köszönöm.
2014. szept. 25. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!