Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Lehet hogy csak 14 hetesen...

Lehet hogy csak 14 hetesen tudok elösször menni védőnőhöz. Lehet ebből problémám?

Figyelt kérdés

Ma épp 10 hetes 5 napos vagyok. Tegnap is voltam az orvosomnál, de csak a beutalókat adta. 19.-ére kaptam vérvételre időpontot, 29.-ére a genetikai Uh-ra. Azt mondta ezzel a leletekkel menjek majd a védőnőhöz. De az ünnepek miatt nem hiszem, hogy 29.-én fogadni fog, és mivel csak hétfőnként rendel átcsúszik január 5.-ére.

Lehet ebből majd valamilyen problémám?

2014. dec. 12. 07:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
10%
A védőnő nálunk és a környéken mindenhol naponta fogadja a kismamákat. Miért nem mész el hétfőn? Hívd fel, és menj be a kiskönyvért. Amúgy is a védőnő küld majd egy csomó vizsgálatra. (labor pl.)
2014. dec. 12. 07:13
 2/28 anonim ***** válasza:
61%
Nálunk nem volt gond, 13 hetes elmúltam, mikor mentem hozzá. Később se csinált semmi hasznosat, időpocsékolás az egész rendszer. Nekem csak a vérnyomásom emelte meg, ha hozzá kellett mennem, másra nem volt jó.
2014. dec. 12. 07:24
 3/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem lesz baj mert gondolom akkor most álltalanos vérképre is kaptál beutalót..mert az már kell..ezeket amúgy mindig ő fogja adni legalábbis nálunk ez a rendszer pedig nekem magánorvosom volt végig..amúgy szerintem egyáltalán nem időpocsékolás havi egy alkalmat ki lehet bírni es én elég sokat kérdeztem tőle..de,volt,h csak két Havonta mentem attól függően hogy éreztem magam én sokat voltam rosszul..pl ő mondta el miket vigyek a kórházba annak a felét be sr vittem volna,szoptatást,köldökcsonk ápolást..ugye a beutalók..ajanlott jó minőségű babadürdetőt,de ő segít majd a hozzátáplálásban is..stb..barmikor felhivhatod es kérdezhetsz!ja és ő adja a papírt,h 4szer megjelentél Nála és így jár az egyszeri anyasági támogatás!ezeket azért irtam le,h majd szerintem mindekepp járjál hozza:) de most meg nem baj,h nem voltal szerintem..
2014. dec. 12. 07:34
 4/28 anonim ***** válasza:
miért nem keresed fel most és kérdezed meg tőle??
2014. dec. 12. 07:47
 5/28 A kérdező kommentje:
Én lennék a legboldogabb, ha mehetnék hozzá, mert nem ezen agyalnék folyton, de csak beutalókat kaptam a vérvételre és a 12. Heti uh-ra. Ez meg gondolom nem elég neki, hogy tudjon foglalkozni velem..
2014. dec. 12. 07:53
 6/28 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem minden beutalót az orvosom ad.
2014. dec. 12. 07:54
 7/28 anonim ***** válasza:
50%
Első vagyok. Nálunk úgy működik, hogy mindenhová a védőnő küld, ha nincs fogadott orvosod. Ha van, akkor az UH-okra a védőnő is figyelmeztet mindig, de amúgy az orvossal kell megbeszélni az időpontokat.Minden vérvételre, egyéb vizsgálatra a védőnő küld, a belgyógyász háziorvossal karöltve. Nálunk minden hónapban 2 védőnői látogatás van, ekkor vérnyomásmérés, súlymérés, vizeletvizsgálat.
2014. dec. 12. 08:02
 8/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves első, de nálun nem így működik, szóval ezzel sajnos nem lettem előrébb.

Lehet elemgyek hetfőn hozzá, hogy legalább tudjon rólam, max annyit mondd, hogy majd menjek vissza a leletekkel, mert csak a beutalók nem elég neki..

2014. dec. 12. 08:15
 9/28 anonim ***** válasza:
Szules utan a kezeloorvos ad papirrt, h 4 terhesgondozason megjelentel. Ehhez nem muszaj a vedono. Tevhit, hogy csak o adhatja ki.
2014. dec. 12. 08:28
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy uh-val igazolt terheséggel tud foglalkozni. Szal neki első körben csak ez az egy papír kell.
2014. dec. 12. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!