Panka29 kérdése:
Miért kell megnéze a védőnő a szekrényeket ha jön családlátogatásra?
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 14:56
11/19 anonim válasza:
Lehet, hogy csak szivatásból mondták ezt neked, mert esetleg rumlis vagy, nem? :) Biztonság kedvéért tegyél rendet a zoknis fiókban. ;)
12/19 anonim válasza:
Hozzánk csak a 33.héten jött,szekrényt nem nézett :-)csak hogy normális lakásban lakunk-e,megnézte hol lesz a kiságy,mondta hogy ott jó,mert nem pont a fűtőtestnél van meg nem is pont ablak előtt vagy huzatban. Ennyi.
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy a körülményeitek miatt megy ilyen korán.
14/19 anonim válasza:
Inkább a WC-t szeretik nézegetni :)
15/19 anonim válasza:
10 hetesen megy? Ilyenről még nem hallottam. A szekrényt megnézheti, hogy pl. van-e megfelelő ruhatár. De 10 hetes terhesen teljesen értelmetlen.
16/19 A kérdező kommentje:
Én is meglepődtem hogy ilyen hamar jön!
2014. jún. 18. 07:22
17/19 anonim válasza:
nálunk a 34. héten volt "nézelődni". megmutattuk hol van a baba ágya. kérdezte mik hiányoznak még stb. én kinyitottam neki a pelenkázót, hogy elég-e annyi ruha :D
alapból nem néz semmilyen szekrényt. ami érdekli, az az, hogy van-e víz, villany, fűtés, ilyesmik a lakásban.
18/19 anonim válasza:
Hozzám akkor akart jonni, amikor 9 hetes voltam. Megmondtam, hogy ne Jöjjön. Majd a terhesség vege felé, amikor mar meg lesz a babaszoba.
Nehezen sikerult leszerelni, de vegul én mentem a rendelőbe, nem jott ki .
19/19 Huszárné Sánta Viktó válasza:
Szia nálunk nem is volt terhesség alatt kint a védőnő csak akkor már amikor haza hoztuk a kórházból a picit.Akkor is csak a teendőket mondta el.Helló!Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!