Szerintetek ez baj?
Figyelt kérdés
Pénteken kell mennem a 12 hetes vizsgálatra. Csak csütörtökön lesz védőnő,hogy kiváltsam a kiskönyvet. Nem lesz baj, hogy nem előbb mentem? Teljesen elcsúsztam az időben, vizsgák, munka, szervezem az esküvőmet stb. Most meg ez miatt idegeskedek.2014. jún. 17. 08:36
1/5 anonim válasza:
Dehogy baj. Nincs benne semmi, meg lesz időben nyugi.
2/5 anonim válasza:
Ne idegeskedj,nincs későn.
Nekem pl.a védőnői látogatások semmi újat nem adtak,amit előtte nem mondott volna a doki/k.
Senki nem fog lecseszni,hogy most mész,sőt!ne is magyarázkodj:))
Boldog babavárást!
3/5 anonim válasza:
Nyugi, én is csak 12 hetesen mentem védőnőhöz. Addig doki megnézett és valahogy nekem sem ez volt a legfontosabb. Ha csütörtökön mész védőnőhöz és pénteken lesz a vizsgálat akkor teljesen jól van ez így. Nem fogja megkérdezni, hogy eddig miért nem voltál. Tőlem legalábbis nem kérdezte. Nekem ami miatt jó a védőnő, hogy ott méri a súlyom, az itthoni mérleg tök megbízhatatlan, így mindig az ő méréseire alapozok. :)34hkm
4/5 anonim válasza:
Nincs későn. Viszont a 12. heti vizsgálatra azért érdemes elvinni, szóval pont jól jön ki:)
5/5 anonim válasza:
Én már a 3.babánkat várjuk ,de semmi újat már nem tud mondani a védőnő!
De komolyan amúgy sem értem mi értelme ,mivel csak a laborokat irja be az ő könyvükbe ,és beszélgetünk egy kicsit ennyi ,ha kérem megméri a vérnyomásomat ,meg a súlyomat ugy hogy nekem nincs pozitív véleményem az egészről!
a kérdésedre válaszolva ,nem baj én kb 16 hetesen voltam és akkor kaptam kiskönyvet is!
szép napot üdv egy 22 hetes kismama
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!