Miért kell megnéze a védőnő a szekrényeket ha jön családlátogatásra?
Milyen szekrényeket??? :O
Na én akkor zavartam volna ki ha a szekrényükben akart volna kutakodni. Ez nem protokoll. Max szétnéz a lakásban, megmutatod neki h hol lesz, hol alszik a baba és ennyi. Többhöz nincs köze!!!
Nem fogja megnézni, nyugi :)
A védőnőnek rendelet szabályozza, hogy az első találkozást követően 2 héten belül meg KELL látogatnia a családot. Ilyen hamar normális körülmények között nem lenne szükség rá (szerintünk sem, védőnőnek tanulok), de ha azt látja, hogy penészes a lakás, omladoznak a falak stb., akkor még időben ki tudják találni, hogy hogyan lehetne ideálisabbá tenni a körülményeket. Egy terhesre pedig nincs ráírva, hogy én "jó körülmények között élek", ezért rendeletben leszabályozták. De nyugi, tényleg csak arra kíváncsi, hogy van-e víz/áram/fűtés, és nem omlik-e rátok a ház ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!