Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, hogy a védőnő...

Normális az, hogy a védőnő nem jött (eddig)családlátogatásra?

Figyelt kérdés
Ugy tudom,hogy terhesség során ki kell jönnie,vagy csak miután megszületett a baba?hogy is van ez...?
2008. ápr. 29. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia. Nálam már kétszer volt. De az én védőnőm egy tüneményes, lelkiismeretes szakember. A nagy általánosság, hogy a szülés előtt legalább egyszer ki szoktak menni környezettanulmányra.

Üdv, 29 hetes kismami

2008. ápr. 29. 20:52
 2/11 anonim ***** válasza:

24 hetes vagyok, és nálam sem volt még.

azt mondta, hogy amíg dolgozom, nem tud jönni, mert csak munkaidőben tudna eljönni.

2008. ápr. 29. 21:07
 3/11 A kérdező kommentje:
én nem dolgozom a 12.héttől,most vagyok 25hetes.Lehet,hogy rákérdezek...vagy inkább ne...
2008. ápr. 29. 21:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálam szülés előtt egyáltalán nem volt, szülés után is csak egyszer. Másfél éve szültem...
2008. ápr. 29. 21:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálunk sem volt még,37 hetes vagyok.Pedig elméletileg szülés előtt egyszer kötelező kijönnie meglátogatni.Igaz nem nevezhetném egy tüneményes,lelkiismeretes jó szakembernek,dehát van amit nem választhat az ember...nekem ő jutott:S
2008. ápr. 29. 22:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a védőnőket nem magunk választjuk.:-( Nálunk volt kinn egyszer - de minek? - de nem nagyon vagyok oda érte, hogy sokszor jöjjön. Nagyon kedves, de jó szakembernek nem mondanám.
2008. ápr. 29. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:

Első babánál csak akkor jött ki, amikor már hazajöttünk a kórházból, én mentem mindig, hogy beírja az adatokat.

Aztán elköltöztünk, az új védőnő azért nem jött ki terhesség alatt, mert úgyis tudom már, mit hogyan kell, vagyis elsőre kellett volna, hogy jöjjön, na mindegy. Ők azért beírják, hogy voltak kinn, mert kötelező.

2008. ápr. 30. 07:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Az én védőnőm annyira elfoglalt, hogy csak leletekkel akar látni eddig 2szer voltam nála, és mindig 3 hetet kellett várnom hogy egyáltalán bejussak.A kismamtornán ahová járok a nálam fiatalabb terheseknél már volt kint a saját védőnő, mondjuk nekem nem hiányzik, hogy rám rontson, mert nem bejelentve jön hanem egyszercsak betoppan állítólag.Remélem pont akkor amikor a frontoktól kifekszek és áll a kupleráj a kecóban :D

25 hetes kismami

2008. ápr. 30. 08:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Nálam is terheség alatt 1-szer volt kint kb.37-38 hetes terhes lehetem és miután megszületett a babó haza érkezésünk után 3 órára ott volt.És ennyi többet nem jött én vittem a ligába a babát.

De ha gondolod nyugodtan kérdezz rá.Szerintem egyántalán nem gond,hogy kiváncs vagy.

2008. ápr. 30. 11:12
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem ez védőnőtől függ.Nálam már 3-szor volt kinn és még van vissza 2 hónapom,szerintem jön majd még.

31 hetes kismami

2008. ápr. 30. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!