Nálatok ki fizeti az orvosi vizsgálatokat a terhesség alatt? Mindketten vagy csak egyikőtök?
A kérdésedre számomra lehetetlen válaszolni, mivel el sem tudom képzelni, milyen lehet egy ilyen undorítóan anyagias kapcsolatban élni.
Én nemhogy nem vállaltam volna gyereket, de együtt se bírnék maradni egy ilyen emberrel akinek ennyire számít a pénz.
Nálunk minden közös, nincs én fizetésem-te fizetésed.
Szívből sajnállak, kívánom, hogy te is találd meg minél hamarabb azt a férfit, aki téged igazán boldoggá tud tenni!
A kérdésre a válasz: az fizeti, akinél a pénz van. általában a férjemnél van több kp, én inkább kártyázom, úgyhogy ő nyújtja oda. De hogy kinek a keresetéből? ezt sajnos nem tudom, mert közös kasszán vagyunk (mindkettőnknek van "zsebpénze" is), és nem látjuk, hogy éppen melyik tízezres melyik oldalról esett be.
egyébként ez soha, soha nem volt kérdés, de még felmerülés szintjén sem. közösen csináltuk meg, együtt vagyunk benne, jó, én hordom ki, ő meg dolgozik értünk, vásárolni megy, cipekedik helyettem, összeszereli a kiságyat és társai. masszírozza a derekamat, ha kérem, fürdőt készít, bekrémezi a hasam... munkamegosztás ;)
arról a kapcsolatról meg, ahol 8 év után még anyagi dolgokon megy a vita, főleg ha már közös gyerek is ott van a láthatáron... hááááát, én sok mindent meggondolnék.
37-es gratulálok, jó nektek, mert a kezdettől fogva együtt másztátok meg a szükséges lépcsőfokokat, ezért működik ilyen jól, őszintén gratulálok, ritkaság.
Nálunk kimaradtak bizonyos fokok úgy veszem észre, vagy megragadtuk az alján...
A kérdés még nyitott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!