Van itt olyan, aki orvosi egyetem mellett esett teherbe, vagy van ilyen ismerőse, és megtartotta a babát?
Én nem orvosi hanem államigazgatási mellett. Jeles szakdoga, jeles államvizsga :)
A szakdogát addig írtam, ameddig a babám aludt, államvizsga alatt a nagyi vigyázott rá.
Szia!
Nekem nagynéném 60 éves, körzeti orvos+belgyógyász.
22 évesen végzett az orvosin, de még előtte teherbe esett. Az államvizsgán volt 7 hónapos, és a sok stressztől koraszülött lett a babája. Ma már 38 éves az unokanővérem, és teljesen egészséges :))
AZ én nővérem másod és negyedéven szülte a 2 lányát. Mire hatodéves lett kórházi gyakorlatra, addigra a kicsi is bölcsis volt.
Szegeden végzett, az ő évfolyamán nagyon sokan szültek az egyetem alatt.
Igaz nem orvosit csináltam, hanem tanárit (egyszerre két szakot, egyik egyetemi). Terhesen vizsgáztam két vizsgaidőszakban is ( 2009. tavaszi vizsgákat előrehozottan, májusban született a fiam, amit előtte nem tudtam megcsinálni, azt szülés után tettem le: egyiknél 10 napos volt a fiam, a másiknál egy hónapos).
Nyelvvizsgát, szakdolgozatot és két államvizsgát pedig már a kicsivel csináltam. Mind a két szakomon évfolyam első lettem. 5 lett a szakdolgozatom, a védésem és mind a két államvizsgám is. :)
Tehát meg lehet csinálni! Csak a suli miatt biztos nem vetetném el a babámat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!