Nálatok ki fizeti az orvosi vizsgálatokat a terhesség alatt? Mindketten vagy csak egyikőtök?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 07:22
1/60 anonim válasza:
Miután házasok voltunk és közös gyereket vártunk, így a közös kasszából fizettünk. Mondjuk mi mindent így fizetünk azóta is.
2/60 anonim válasza:
Kié a gyerek? Mindkettőtöké, vagy az egyikőtöké?
3/60 anonim válasza:
Nálunk soha nem volt " én pénzem - te pénzem". Közös kasszán voltunk akkor is,amikor " csak" együtt éltünk és most a házasságban is. A vizsgálatokra többnyire együtt mentünk és mindig az fizetett,amelyikünknek éppen volt elég kézpénze a tárcájában.
4/60 anonim válasza:
En fizettem, mert apuka lelépett.
5/60 anonim válasza:
Kérdező! Nálatok ebből probléma van? Miért kérdezed?
6/60 A kérdező kommentje:
mert kíváncsi vagyok mások hogy oldják meg, de látom vannak közös kasszások és egyedülállók...
inkább a házasok véleménye érdekelne, nem egyedülállóké, mert ott nyilvánvaló a válasz.
(ha a közös kassza alatt az értendő, hogy felezitek a rezsit, a gyerek és minden háztartással kapcsolatos költségeket, kivéve a saját hobbi, mert akkor mi is közös kasszán vagyunk)
2014. márc. 3. 07:44
8/60 anonim válasza:
Nálam a párom ragaszkodott hozzá, hogy ő fizeti.
9/60 anonim válasza:
Hát ahol feleztek mindent az nem közös kassza.
Nekünk egy számlára megy minden pénz. Onnan vonnak mindent. A maradékot levesszük és abból élünk, abból veszünk ruhát stb.
Az orvosi költségeket is abból álltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!