Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Pár napja tettem fel a kérdése...

Pár napja tettem fel a kérdésem egy témában. -> Kész a leletem. Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Kész a leletem:

Cytomegalóvirus IgG antitest/LEIA (Immulite) 18,70 S/CO

Pozitiv (reaktiv küszöbérték index >=1,1 S/CO1)

Cytomegalóvirus IgM antitest/LEIA (Immulite) 1,62 S/CO

Pozitiv (reaktiv küszöbérték index >=1,1)

Interpretáció Cytomegalovirus vizsgálatához

A 2013.10.11.-i leletével összehasonlitva a CMV IgG szint kissé csökkent, a CMV IGM szint kissé emelkedett. A beteg a CMV fertőzésen átesett /lásd 2012-i lelet, amely a jelenlegitől eltérő módszerrel készült, de IgG és IgM is pozitiv volt / a jelenleg mérhető IGM pozitivitás vagy perzisztáló IgM lehet, vagy esetleges CMV reaktiváció.

További vizsgálatok szükségesek az esetleges reaktiváció kizárására. A minta az OEK be küldve.

Drága jó anyám kitalálta hogy vetessem el a gyereket merthogy biztos beteg ezek alapján. Nem érti meg hogy 2 hetet várni kell mire megyek újra nőgyógyászhoz.

26hetes kismama

2014. jan. 29. 11:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Remélem minden oké kedves Kérdező!
2014. febr. 20. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!