Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leletem a következő lett. IGG...

Leletem a következő lett. IGG -nél ez mit jelent?

Figyelt kérdés

Aktuális cmv fertőzés igazolható. A beküldött minta cmv igg aktivitási indexe határérték (gav 44.86%),ami alapján a primér cmv fertőzés ideje nem behatárolható. Alacsony aviditás (gav <40%) 4 hónapon belüli, a magas aviditás ( gav > 60%) 4 hónapnál régebbi fertőzésre utal

IGG értékek lettek pozitviak

2014. jan. 22. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Laikus vagyok, csak google-ben néztem utána, mert nemsokára TORCH tesztre megyek és ott szűrik többek közt ezt a Cytomegalovirust - ezt találtam, ahol elmagyarázzák:

[link]

2014. jan. 22. 10:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Megjött az új eredmény?Te írtál erről múlthéten?Az igg azt jelenti,hogy régen átestél rajta.Amúgy az orvos nem magyarázta el?Az enyém rögtön.Nekem is magas lett a cmv igg szint és egészséges kislányom született.Ha az igm szint magas,na az már nagy baj.
2014. jan. 22. 13:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Szia. Ez b.nőmnek jött. Én írtam. De az enyém pénteken jön meg. Gondolom nála oké. Ő még idöpontra vár az orvosnál,
2014. jan. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!