Pár napja tettem fel a kérdésem egy témában. -> Kész a leletem. Most mi legyen?
Kész a leletem:
Cytomegalóvirus IgG antitest/LEIA (Immulite) 18,70 S/CO
Pozitiv (reaktiv küszöbérték index >=1,1 S/CO1)
Cytomegalóvirus IgM antitest/LEIA (Immulite) 1,62 S/CO
Pozitiv (reaktiv küszöbérték index >=1,1)
Interpretáció Cytomegalovirus vizsgálatához
A 2013.10.11.-i leletével összehasonlitva a CMV IgG szint kissé csökkent, a CMV IGM szint kissé emelkedett. A beteg a CMV fertőzésen átesett /lásd 2012-i lelet, amely a jelenlegitől eltérő módszerrel készült, de IgG és IgM is pozitiv volt / a jelenleg mérhető IGM pozitivitás vagy perzisztáló IgM lehet, vagy esetleges CMV reaktiváció.
További vizsgálatok szükségesek az esetleges reaktiváció kizárására. A minta az OEK be küldve.
Drága jó anyám kitalálta hogy vetessem el a gyereket merthogy biztos beteg ezek alapján. Nem érti meg hogy 2 hetet várni kell mire megyek újra nőgyógyászhoz.
26hetes kismama
A leleti eredményekre nemigen tudok mit mondani, még énis arra várok, hogy elmagyarázzák nekem ezek pontos jelentését!!!
Ami anyukádat illeti, csak ezt tudom "mondani":
A magzati élet védelméről szóló 1992. évi LXXIX. törvény 6. §-a szerint:
(1) A terhesség a 12. hetéig szakítható meg, ha
a) azt az állapotos nő egészségét súlyosan veszélyeztető ok indokolja;
b) a magzat orvosilag valószínűsíthetően súlyos fogyatékosságban vagy egyéb károsodásban szenved;
c) a terhesség bűncselekmény következménye, valamint
d) az állapotos nő súlyos válsághelyzete esetén.
(2) A terhesség az (1) bekezdésben foglalt feltételek esetén a 18. hetéig szakítható meg, ha az állapotos nő
a) korlátozottan cselekvőképes vagy cselekvőképtelen;
b) terhességét neki fel nem róható egészségi ok, illetve orvosi tévedés miatt nem ismeri fel korábban, vagy az egészségügyi intézmény, illetve valamely hatóság mulasztása miatt haladta meg a terhessége az (1) bekezdésben foglalt időtartamot.
(3) A terhesség a 20. hetéig - a diagnosztikus eljárás elhúzódása esetén 24. hetéig - szakítható meg, ha a magzat genetikai, teratológiai ártalmának valószínűsége az 50%-ot eléri.
(4) A terhesség az időtartamától függetlenül szakítható meg
a) az állapotos nő életét veszélyeztető egészségi ok miatt, illetve
b) a magzatnál a szülés utáni élettel összeegyeztethetetlen rendellenesség fennállása esetén.
Én azt gondolom, hogy max. a 24. hétig lehetett volna "elvetetni".
A lényeg, csak az számít amit te gondolsz és amit te érzel!!!!
25+5hkm
Kérdező, helyes, ne is hagyd magad!!!
Ami meg azt illeti, most ezerrel dúl a takonykór (énis benne vagyok rendesen). Simán beszélnék több emberrel (nődoki, terhesgondozás, védőnő, háziorvos) ezekről, mármint a leletedről meg a takonykórról. Én legalábbis azt szoktam, több szem többet lát alapon, nahmeg 1 orvos tévedhet, nade 2-3?! :)
Jó babavárást, aztán léccccccccccciiii írd meg, hogy mit mondott/mondtak.
Szió!
Mi volt a dokinál? Jól vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!