Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu teszt az ovuláció...

Az ovu teszt az ovuláció utáni napon full negatív? Kezdő vagyok a témában.

Figyelt kérdés

Vagy csak halványabb a teszt csík a control csíknál?

Nem tudom eldönteni, hogy ovu előtt vagy után állok.

2014. jan. 5. 20:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nekem 24 ora mulva mindig full negativ volt, de lehet ez egyenfuggo
2014. jan. 5. 20:51
 2/13 FKKTorp ***** válasza:
Ha negatív az azt jelenti hogy le csökkent az LH hormon. Az LH csúcs után kilökődik a petesejt 24-36 órán belül és akkor tud megtermékenyülni. Az első negatív LH tesztes nap az 1.dpo.
2014. jan. 5. 22:04
 3/13 A kérdező kommentje:

Azt tudom. De ma teszteltem életemben először, s 2 csík van rajta, de az egyik halványabb, ezért negatívnak kell értelmezni. Elvileg a pé-m 7-én lesz, s akkor gondolom, holnapra erősödni fog.

Csak az a gondom, hogy a szokásos előjeleken már túl vagyok :görcsölés jó ideje, már nincs tojásfehérje szerű nyákom,a hőm is leesett, stb. Ezért úgy gondolnám, hogy legkésőbb ma túlvagyok rajta.

Ezért kérdeztem, hogy ha már megvolt az ovu, akkor csak 1 csík jelenik meg vagy még egy ideig kettő, melyikből az egyik halványabb.

Nem tudom, érthető vagyok-e...

2014. jan. 5. 22:52
 4/13 anonim válasza:
Ha potitív a teszt akkor vagy az LH csúcson, másnapra már negatív és akkor vagy aznap amikor pozitív a teszt vagy 24-36 órán belül kekszelni kell a teherbeeséshez.
2014. jan. 6. 07:20
 5/13 anonim válasza:
ja és nem mindig ugyanakkor van pé.Lehet később vagy előbb. A szervezet produkál néha meglepetéseket. azért érdemes hőt mérni, h amikor leeseik akkor van ovud.
2014. jan. 6. 07:22
 6/13 FKKTorp ***** válasza:
Ha egyszer akár megjelent a második csík, akkor utána mindenképp el kell tünjön, és akkor volt vélhetően a peteérés.
2014. jan. 6. 08:42
 7/13 anonim válasza:
Így van és akkor a naptól van az 1dpo ha jól tuddom.
2014. jan. 6. 10:24
 8/13 FKKTorp ***** válasza:
Jade74, így van! Az első negatív nap az 1.dpo!
2014. jan. 6. 14:37
 9/13 A kérdező kommentje:
jó, de én azt nem tudom, hogy egy a gyenge 2. csík ovu előtti vagy utáni állapot. Sajnos csak a 2.at csináltam még csak ma és ugyanolyan, mint tegnap. Akkor mindenképp ovu előtt állok? Azért kérdeztem, hogy ha utána lennék már, akkor nemcsak 1 csíknak kellene lennie?
2014. jan. 6. 15:36
 10/13 anonim válasza:
A halvány tesztcsík az negatív annak ellenére hogy 2 csík van. Persze a 2 erős csíkok után
2014. jan. 7. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!