Lehet még szívhang?

Figyelt kérdés

Mensi szerint 7+1 hetesen voltam UH-n. Mivel előtte 5 perccel voltam pisilni az orvos csak egy 17 mm-es petezsákot látott üres hólyag mellett. Szívműködés nem látható. Dg: missed ab susp.

Vajon mire számíthatok kedden? Járt már így valaki? Elképzelhető, hogy nincs semmi baj csak az UH gép elavult?

#ultrahang #7 hetes #üres hólyag
2013. febr. 9. 11:24
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

No hát ez nem hiányzott, újabb izgulni való. Magas lett a kombinált teszt eredményem. 1:220

Valaki hasonló cipőben és megoldással?

2013. márc. 30. 16:49
 32/35 anonim ***** válasza:
Hello gratula! Tenyleg en sem hittem benne, h ebbol less vmi, de jo olvasni h igen let! Nekem az elso terhessegemnel let magas a kombinalt teszt eredmeny, jobban mondva a riziko factor annyi volt mint amennyi az eletkoromhoz volt rendelve. Vartam az UH-ra, ott mindent rendben talaltak de mivel verkepp nem a legjobb o magzatvizvetelt akart. En megijedtem es mondtam elobb beszelek a dokimmal. Beszeltem a dokimmal aki latta aggodo arcomat es mondta, h a veteles rizikoja nagyobb mint a kombinalt teszt eredmenye es ha megnyugtat varjunk 20-ik hetig. Babo jol fejlodott UH eredmeny tovabbra is jo. Egeszseges babam szuletett, aki 3.5eves ma mar. Azert irtam h ne izgulj!!Minden ok less!
2013. ápr. 2. 16:42
 33/35 A kérdező kommentje:

Sajnos a magzatvízvétel igazolta a down-kórt.

Csütörtökön, 23 hetesen megváltunk a kicsilánytól :(

Az érzés leírhatatlan.

2013. jún. 2. 08:55
 34/35 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, h ez történt:-( sok erőt és kitartást kívánok.
2013. jún. 2. 23:03
 35/35 anonim ***** válasza:
borzasztoan sajnalom :( sok erot!
2013. jún. 3. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!