Lehet még szívhang?

Figyelt kérdés

Mensi szerint 7+1 hetesen voltam UH-n. Mivel előtte 5 perccel voltam pisilni az orvos csak egy 17 mm-es petezsákot látott üres hólyag mellett. Szívműködés nem látható. Dg: missed ab susp.

Vajon mire számíthatok kedden? Járt már így valaki? Elképzelhető, hogy nincs semmi baj csak az UH gép elavult?

#ultrahang #7 hetes #üres hólyag
2013. febr. 9. 11:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Sajnalom. en 2011-ben jartam igy. En anno felkerestem masik dokit, kivancsi voltam masik szakvelemenyere de sajnos ugyanazt mondta. En is vartam egy hetet, bizva a csodaba de sajnos nem tortent semmi. Sajnos muvi befejezes lett a vege. Bocsi h nem a biztato szavakt irtam.
2013. febr. 10. 21:52
 12/35 A kérdező kommentje:

Holnap lesz a nagy nap. nagyon izgulok és köszönöm a drukkokat!

Kedves hármas, én az sztk rendelésen voltam, a szokásos futószalag áldozata vagyok, mint sokan mások. Biztosan látott valamit még és mért is, csak közben az asszisztensnő telefonált és a doki abbahagyta a diktálást. Talán csak kapaszkodok minden szalmaszálba...

2013. febr. 11. 13:53
 13/35 anonim ***** válasza:
nagyon izgulok érted!majd irj
2013. febr. 11. 14:40
 14/35 anonim ***** válasza:
na mi ujság,voltál már?utolso vagyok
2013. febr. 12. 12:41
 15/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a drukkokat még egyszer, de sajnos rossz híreket kaptam.

AZ SZTK rendelésen 24 mm-es petezsák, benne embrionális elemek(???)szívhang nélkül. Átküldtek a terhes ambulanciára, mondván ott jobb a gép. Ott 34 mm-es petezsákot mértek, szívhang nem volt. Előjegyeztek holnap reggelre, de kikönyörögtem még 3 napot. Csütörtökön UH kontroll, ha még akkor sem lesz változás, akkor belegyeztem a pénteki műszeres befejezésbe.

Utolsó mensi szerint ma vagyok 7+5. Már csak a csodában bízom, de abban nagyon.

Esetleg volt rá példa, hogy ennyire későn volt szívhang? Történhet 2 nap alatt bármi is? És hogy hogy nől a petezsák, és benne is van az a pötty, aminek kell. Ezt ugyan nem mondták, de láttam a kivetítőn.

2013. febr. 12. 13:37
 16/35 anonim ***** válasza:
ez tényleg nem jo hir...hát nem tudom....azért készitsd fel magad a rosszra is...nagyon sajnálom :(
2013. febr. 12. 13:39
 17/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! :(
2013. febr. 12. 14:06
 18/35 anonim ***** válasza:

A fehérvári vagyok. Az ambulancián valóban nagyon jó gép van, teljesen modern, nagyon jó orvosokkal. Sajnálom, hogy ez történt veled:(

Saját véleményem, hogy reménykedhetsz, nagyon nehéz elfogadni a rossz hírt, tényleg sajnálom, bár szerintem nagyon kicsi az esély.

2013. febr. 12. 14:26
 19/35 anonim ***** válasza:
Szia!A Kezdetektől olvasom a hozzászólásokat,és eddig nyomon követtem a veled történő eseményeket..Nem akarlak elszomorítani,de szerintem nincsen túl nagy esély,persze a remény hal meg utoljára.Én is átestem ezen 2 alkalommal már..:-( Az első terhességemnél 7 hét 2 naposan már volt szívműködés,CRL:13 mm volt akkor(tehát már nem petezsákot mértek,hanem embrió hosszt),aztán 9 hetesen már nem volt szívhang.Missed.ab lett és be kellett fejezni.Ezt csak azért írtam le,hogy szerintem ha eddig nem indult be,valószínű nem is fog már,sajnos.De tényleg nagyon drukkolok,hátha csoda történik.Mert az,hogy a petezsák nő,sajnos,nem jelenti azt,hogy embrió ki tud belőle alakulni.Valószínűleg üres,és egy idő múlva az UH ellapult petezsákot írna le.Mindenképpen írd meg,hogy mi lett az eredmény.Tudom,milyen nehéz ez most,de kitartás.Üdv.Tamy
2013. febr. 12. 19:54
 20/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Azt hiszem csodák igenis vannak. Szintén a terhes ambulancián voltam, az az orvos volt UH-n, aki kiadta a szerdai műtétre a papírt, meg is ismert. Ő látta hasival is, de megnézte hüvelyivel, mondván az a biztos. És akkor ott volt. Mihelyt bekapcsolta a képet, már láttuk is. Gyönyörű ütemben pulzált az egész kis gombócka.

7 hetesnek számolták, CRL: 11mm.

Azt hiszem elmondhatom, hogy a legszebb Valentin-napi ajándékot kaptuk ma. Ha belegondolok, hogy mi van, ha nem sírok ki még pár napot...

Itt az élő példa, hogy ne kell rögtön beletörődni, hinni és bízni kell!

Sok sikert kívánok minden kedves válaszadónak! Köszönöm, aki gondolt rám ezen a csodás napon. Boldog Valentin-napot mindenkinek!

2013. febr. 14. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!