Lehet még szívhang?

Figyelt kérdés

Mensi szerint 7+1 hetesen voltam UH-n. Mivel előtte 5 perccel voltam pisilni az orvos csak egy 17 mm-es petezsákot látott üres hólyag mellett. Szívműködés nem látható. Dg: missed ab susp.

Vajon mire számíthatok kedden? Járt már így valaki? Elképzelhető, hogy nincs semmi baj csak az UH gép elavult?

#ultrahang #7 hetes #üres hólyag
2013. febr. 9. 11:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nagyon nagy gratula, szívből örülök!!

Mondtam, hogy az ambulancián jó gépek és orvosok vannak:)

2013. febr. 14. 17:30
 22/35 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló vagyok! Örülök, hogy nekem lett igazam, és nálad is jól alakult, mint nálam! Gratulálok és boldog babavárást kívánok! 15 hetes
2013. febr. 14. 17:44
 23/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm kismami (ötös) és kedves fehérvári! Jól esik, hogy így összetartunk és együtt örülhetünk :)
2013. febr. 14. 17:51
 24/35 frászkarikaborsó ***** válasza:
Nahát, ezt már megérte elolvasni :) Őszintén szólva nem gondoltam volna hogy ez lesz, de nagyon örülök neki! :)
2013. febr. 14. 18:26
 25/35 anonim ***** válasza:
Szia!Én is egy korábbi hozzászóló vagyok.Nagyon örülök,hogy ilyen gyönyörű ajándékot kaptál:-)Nincs is ennél szebb dolog..és bevallom,és sem nagyon hittem,de bíztam benne,hátha..és csodák tényleg vannak:-)Tényleg tiszta szívből veled örülök.Nagyon vigyázz magadra,és boldog babavárást kívánok!!Üdv:Tamy
2013. febr. 14. 20:08
 26/35 A kérdező kommentje:

Kedves frászarikaborsó nagyon köszönöm!

És neked is Tamy! Neked azóta sikerült a baba? Hol tartasz ez ügyben?

2013. febr. 14. 20:44
 27/35 anonim ***** válasza:

jujj de szuper hir,olyan jo hogy minden rendbe jött:) nagyon gratulálok a kis csöppséghez és remélem mostmár gondtalan és csodás lesz számodra a babavárás!legyszebb Valentin-napi csoda!

24+3hkm

2013. febr. 15. 08:38
 28/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma volt újabb vizsgálat, gondoltam megosztom veletek a fejlődésünk :)

Eddig minden rendben, be is hozta azt az 1 hét lemaradását a picur, 10 hetesnek felel meg (CRL:30mm)

Mindenkinek szép napot!

2013. márc. 1. 14:14
 29/35 anonim ***** válasza:
Hatalmas gratula! :) jó egészséget Nektek! :) 1.voltam :)
2013. márc. 1. 14:19
 30/35 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Betöltöttük a 12.hetet :)

CRL:60mm; BPD:21mm; NT:1,8mm; hátsó fali lepény. Korának megfelelő, szépen fejlődik. Ha eszembe jut az a bizonyos 2 nap, még mindig megborzongok.

Természetesen kértük a kombinált tesztet, 2 hét, mire eredmény van. Erről vélemények, tapasztalatok? Megbízható?

Ti hogy vagytok? Kismamik?

2013. márc. 20. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!