Lehet még szívhang?
Mensi szerint 7+1 hetesen voltam UH-n. Mivel előtte 5 perccel voltam pisilni az orvos csak egy 17 mm-es petezsákot látott üres hólyag mellett. Szívműködés nem látható. Dg: missed ab susp.
Vajon mire számíthatok kedden? Járt már így valaki? Elképzelhető, hogy nincs semmi baj csak az UH gép elavult?
Nagyon nagy gratula, szívből örülök!!
Mondtam, hogy az ambulancián jó gépek és orvosok vannak:)
Kedves frászarikaborsó nagyon köszönöm!
És neked is Tamy! Neked azóta sikerült a baba? Hol tartasz ez ügyben?
jujj de szuper hir,olyan jo hogy minden rendbe jött:) nagyon gratulálok a kis csöppséghez és remélem mostmár gondtalan és csodás lesz számodra a babavárás!legyszebb Valentin-napi csoda!
24+3hkm
Sziasztok!
Ma volt újabb vizsgálat, gondoltam megosztom veletek a fejlődésünk :)
Eddig minden rendben, be is hozta azt az 1 hét lemaradását a picur, 10 hetesnek felel meg (CRL:30mm)
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Betöltöttük a 12.hetet :)
CRL:60mm; BPD:21mm; NT:1,8mm; hátsó fali lepény. Korának megfelelő, szépen fejlődik. Ha eszembe jut az a bizonyos 2 nap, még mindig megborzongok.
Természetesen kértük a kombinált tesztet, 2 hét, mire eredmény van. Erről vélemények, tapasztalatok? Megbízható?
Ti hogy vagytok? Kismamik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!