Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » A kisbabának, amíg az anyuka...

A kisbabának, amíg az anyuka hasában van, számít, hogy milyen zenét hallgatnak körülötte?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy egészségesen kell élnie, táplálkoznia az anyukának, nem dohányozhat, ihat alkoholt, amíg terhes. Persze jó, ha ezeket az ember alapból is betartja.

De amíg terhes, addig a kisbaba károsodhat ezektől. Viszont úgy tudom az is számít, hogy milyen hangos zenét hallgatnak körülötte, hiszen a hallása sokkal jobb, mint az embereké. És az is számít, hogy milyen zenét hallgatnak. Vagyis csúnya, rossz zenét nem is szabad hallgatnia. Ti arról mit hallottatok, hogy számít egy babának, amíg az anyukája hasában van, hogy milyen zenét hallgatnak körülötte? Mert én úgy tudom, hogy számít, és én így is állok hozzá, de azért ti tőletek is megkérdezem, hátha tud valaki mondani valami új dolgot, ami hasznos lehet. Érdemes csak nyugodt, keresztény zenét hallgatni?

Köszönöm szépen a válaszokat!

dec. 30. 15:28
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Bocsánat, elírtam az első sorban.

Helyesen: NEM ihat alkoholt, amíg terhes.

dec. 30. 15:29
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán.
dec. 30. 15:33
 3/23 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy ha szép zenét hallgatnak körülötte, az a baba lelki fejlődését is elősegíti. Ez még születés után is így van, 3-4 éves korban is, sőt, még afölött is. Ezzel kapcsolatban is, ha van valami, amit még tudtok, nyugodtan írjátok meg.
dec. 30. 15:35
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

"Érdemes csak nyugodt, keresztény zenét hallgatni?"

Keresztény zenét hallgatni sosem érdemes.

dec. 30. 15:35
 5/23 A kérdező kommentje:
Isten is tud segíteni, hogy jól fejlődjön a kisbaba!
dec. 30. 15:39
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nagyon nem igyekszik...
dec. 30. 15:57
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Troll a kérdező, direkt provokál.
dec. 30. 16:18
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, milyen zenét hallgat az anyuka, a lényeg, hogy ő jól érezze magát tőle, a baba is az ő kiegyensúlyozottságát, nyugodtságát érzi, veszi át. Bár inkább komoly zenét szoktak ajánlani, de szerintem nem feltétlenül fontos.
dec. 30. 17:07
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"Érdemes csak nyugodt, keresztény zenét hallgatni?"

Nem. Semmi sem lesz jobb tőle. Semmi befolyása a babára.

Hallgass nyugodtan normális zenét.

dec. 30. 17:26
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

"hiszen a hallása sokkal jobb, mint az embereké"

Miért. Amíg te anyád hasában voltál, nem ember voltál? Az emberek 99%a ember az anyaméhben is. Ezek szerint te vagy az az 1%

dec. 30. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!