Számít, hogy mit eszem a cukorterhelés előtti napon?
Szülinapom másnapján kellett mennem, kérdezte az orvos az eredmény láttán, hogy sok tortát evett?
Mondtam, hogy nem, azt mondta, hogy az baj - gondolom akkor az indokolhatta volna a magasabb eredményt
Èn is buliban voltam vasárnap, hétfőn reggel mentem terhelèsre. Amit el tudtok képzelni összeettem. Turofank, hókifli, jó cukros, szénhidrátos dolgok. A férjem jegyezte meg este, hogy nem csodálkozna ha rossz lenne az eredmény. Akkor jó lett a cukrom, minden rendben volt.
Kövi terhessègnèl nagyon odafigyeltem végig, tehat nemcsak előtte napon, sajnos mégis sok lett, terhességi cukor alakult ki. Ès most èvekkel később is gondom van vele sajnos.
A terhelès azt nézni, hogy a hirtelen cukorsokkal a szervezet hogyan tud megbirkózni. Az előtte napon elfogyasztott élelmiszer már sehol nincs másnap reggelre. Másrészt pedig, a hirtelen hatalmas dozishoz képest elhanyagolható az előző nap elfogyasztott pár szemnyi szőlő mennyisége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!