Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Ma vtam magzatvíz vizsgálaton....

Ma vtam magzatvíz vizsgálaton. Mindent megkérdeztem,de izgalmamban azt elfelejtettem hogy két nap múlva,azaz pénteken mennénk nyaralni. Egyértelmű hogy emelni nem fogok egy hétig,de számít más egyéb,vagy élvezhetem a nyaralást?

Figyelt kérdés

2022. jún. 29. 14:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Ha egészséges a terhesség, akkor persze. Hatalmas hőség lesz, így sok folyadék, tűző napon ne tratozkodj és figyelj a tested jelzésire, ne eroltesd meg magad, ha elfáradsz, pihenj. Amúgy meg jó nyaralás! Élvezzétek ki, hiszen gyerkőccel már teljesen más lesz legközelebb nyaralni is :)
2022. jún. 29. 15:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Ez a "gond" , hogy a kétéves kislányom nagyon nem hagy pihenni és ez a nyaralás már nagyon rég ki van fizetve, a férjem is kikérte a szabadságot. Szóval nem tudjuk eltolni, viszont azt sem szeretném, hogy a pocaklakónak bármi baja legyen. Annyit mondott az orvos a magzatvíz levetel után hogy egy hétig kímélő életmód, semmit se emeljek. A vízbe mehetek majd?
2022. jún. 29. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
49%

Hasfalon át vették a magzatvizet, nem? Akkor szerintem nem befolyásolja a fürdést, addigra tökéletesen beforr a lyuk.

Ami a kímélő életmódot illeti, lehet, hogy jó is lesz, hogy elmentek nyaralni és a férjed szabin lesz. Mondd el neki, hogy mit mondott az orvos és hogy most neki kéne a kétévest szórakoztatni, hogy pihenhess. Nem írtad, pontosan milyen nyaralás, de vegyétek tényleg pihenősre a figurát, főleg ami téged illet. A férjed akár kettesben is elmehet a kislánnyal egy-egy programra, ha úgy érzed, neked épp sok.

2022. jún. 29. 16:40
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen, így fog történni. Nagyon szépen köszönöm a választ !
2022. jún. 29. 16:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de nekem utána 5 napi fekvést, antibiotikumot és progeszteront látott elő a doki... Én a helyedben nem mennék.
2022. jún. 29. 17:46
 6/11 babyboom567 ***** válasza:
82%
Én sem mennék.Menjen a férjed a gyerekkel, te meg pihenj itthon.Az új kisbaba élete fontosabb mint egy nyaralás.
2022. jún. 29. 17:56
 7/11 A kérdező kommentje:
5ös! Mi volt a gond hogy ezeket írták ki neked ?
2022. jún. 29. 19:04
 8/11 anonim ***** válasza:
52%
Mi pont emiatt mondtuk le az előre lefoglalt nyaralást mikor terhes voltam és magzatvíz vétel kellett. Egyébként nekem 3 napot javasoltak pihenni, én utána meg is próbáltam bemenni dolgozni de görcsölt es keményedett a hasam ezért inkább kivettem még 2 napot. Szóval arra is készülj hogy akár 1 hét kímélő életmód is kellhet.
2022. jún. 29. 19:51
 9/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Semmi gond nem volt, nálunk ilyen beavatkozás után ez a protokoll - az antibiotikum az esetleges fertőzések elkerülésére, a progeszteron a méhnyálkahártya sérülésének a mielőbbi orvoslását segíti. A pihenés meg a méhet óvja, hiszen a rajta ejtett sebnek is gyógyulnia kell.

Csodálom, hogy téged így minden tájékoztatás nélkül hazalöktek...

2022. jún. 29. 21:51
 10/11 A kérdező kommentje:

Hát igen. Összevissza 10 percet vtam bent és már jöhettem is. Az ambuláns lapon rá van írva hogy problémamentes mintavétel történt, két nap ágynyugalom és egy hét kímélő életmód javasolt. Ennyi :)

Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor ma még fekszem.

2022. jún. 30. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!