Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Az iker terhességnek vannak...

Az iker terhességnek vannak jelei?

Figyelt kérdés

9 hetes vagyok jövő hétre kaptam időpontot de már 1 hete ikrekkel álmodok...

Vannak jelei?

Rosszullétek, hányás, hányinger az van, étvágytalanság, fáradékonyság, túlzott nyáltermelés szintén de ez mind már kb olyan 4 hetes kor óta úgyhogy elég hamar kezdődött..

Köszönöm szépen 🫶🏼

nov. 7. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs
nov. 7. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát igazából azt mondják, hogy a rosszullétek súlyosabban jeletkeznek a magas hcg miatt de koraterhességben szerintem erre nem lehet alapozni. Sógornőm brutál rosszul volt 14 hétig és csak egy baba volt. Úgyhogy szerintem ez is egyéni kinek, hogy reagál a szervezete.
nov. 7. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 10. dpo-n fele olyan erős volt a teszt csík, mint a kontroll és 4+1 hányni kezdem, ami azóta is tart brutálisan, minden csodaszer ellenére. Volt egy olyan érzésem, hogy ikrek lesznek, de szerencsére csak egy van. Nagyon cukik, de én nem bírnék kettővel. 😅 Mindenesetre az első ultrahangig utánanéztem magyarul angolul és azt találtam, hogy az égvilágon semmi biztos tünet nincs, ami ikrekre utal. Esetleg, ha 2 nap különbséggel vetetsz vért, és a hcg nem 2x-eződik, hanem 4x-eződik.
nov. 7. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4x vagy többszörőződött mégis 1 volt
nov. 7. 09:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az első jel, hogy két vagy több petezsákot vagy embriót látnak az ultrahangon.
nov. 7. 11:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Ikreim vannak. 10. Dpo erős teszt, de a rosszullét ugyanúgy 6. héttől kezdődött, ami brutál erős volt...talán ennyi.
nov. 7. 14:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek ❤️
nov. 7. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Pont ugyanannyira voltam rosszul a 3 sima terhességgel, mint az ikerrel. Mindegyikkel rengeteget hánytam. Nem volt különbség, hogy lány, fiú, vagy iker.
nov. 7. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Sziaa, na ikrek vagy egy babuci van?🥰
ma 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!