Pms tünetek vagy terhesség jelei?
Szeretném leszögezni hogy nem szeretnénk babát, védekezünk is és szerintünk nem történt baki, mégis megfordult a fejembe hogy ez így most mi.
A menstruációm késik 4 napja, olyan tüneteket tapasztalok amik eddig nem voltak jellemzőek rám menstruáció előtt, de utána olvastam és ezek a pms tünetei is lehetnek. (Fejfájás, szédülés, enyhe hányinger, puffadás) (az alhasi görcs és a hangulatingadozás mindig jelen volt menzesz előtt)
Na már most, lehetséges hogy most valami oknál fogva ezek a tünetek is jelentkeznek? Vagy ne adj isten terhes is lehetek? Csinálok majd reggeli vizeletből egy tesztet, biztos ami biztos, de kíváncsi vagyok mit gondoltok.
Igen, ekkora kesesnel mutatja a teszt. Majd reggel megtudod. Ahogy írod ezek ugyanúgy lehetnek pms és terhességi tünetek is. Lehet, hogy csak késik, mert nem vagyunk gépek, vagy mégis valami hiba csúszott a védekezésbse.
De itt senki nem fogja tudni neked megmondani, holnap reggel megtudod.
Sokan írják hogy van akinek hetekig nem mutatja ki a teszt.
Az lenne a kérdésem hogy terhességi tünetek a hcg termelésének megkezdődése miatt jelentkeznek, nem? És ha már van hcg akkor a teszt is pozitív.
Szóval ha ezek terhességi tünetek akkor a tesztnek pozitívnak kellett volna lennie!
Nem vagy terhes fogd mar fel.
Azt sem ertem mi okbol irtad ki ide?? Tesztelned kellett volna eloszor aztan ide irogatni.
Kislány vagy meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!