Terhes vagyok? Tünetek alább. Mik lehetnek a terhesség első jelei?
Kb 2 hete több folyásom van a megszokottnál, de nem fertőzés mert nem viszket és nincs szaga sem. Nehéznek érzem a melleimet, a mellbimbóim nagyon érzékenyek. Sokkal többször kell wc-re mennem mint eddig és székrekedésem is van. Fáj a hátam, a derekam és nagyon hamar elfáradok. Párom szerint picit mintha nagyobbak lennének a melleim, és ma anyósom megjegyezte, hogy olyan mintha szélesedett volna a csípőm és nem vagyok-e terhes..., hányingerem is volt tegnap meg tegnapelőtt, de nem reggel, hanem napközben.
Cisztás a petefészkem, Clostylbegitet kaptam rá, nem tudom, hogy ebben a hónapban volt-e peteérésem mert sajnos annyira megfáztam (szinte mindig, 39 felett volt a lázam), hogy nem tudtam visszamenni a dokihoz, de a "peteéréses" érzés megvolt..
Tesztet még nem vettem mert csütörtökön kellett volna megjönnie, "csak" 2 napot késik, de pl múlt hónapban 15 napot késett.
Gondoltam arra, hogy ezek a Closty mellékhatásai, esetleg fáradt vagyok nagyon (vizsgaidőszakom van) vagy esetleg terhes lettem. Szerintetek?
Tesztet azért nem akarok még venni, mert legutóbb is 15 napot késett, vettem tesztet, hamisan pozitívat mutatott. Úgy gondolom várok még.
Ég a gyomrom is, de nagyon
Lehet, hogy előző hónapban sem hamis volt a pozitív, hanem tényleg elindult valami, ami aztán nem tudott megkapaszkodni...
A másik lehetőség a ciszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!