Méhen kívüli terhesség tünetei? Akik esteleg estek már át méhen kívüli terhességen le tudnák írni milyem jelei, tünetei voltak?
Nekem igaz a 7. héten vették észre, tehát viszonylag korán, de a barnázáson kívül semmilyen más tünetem nem volt. Pontosabban semmilyen fájdalommal járó tünetem nem volt.
A jobb petevezetékemben tapadt meg, és ott, napokon keresztűl éreztem valami fura kapirgáláshoz, lüktetéshez hasonlót.
Végül menstruáció szerű vérzéssel, kórházi felügyelet mellett kiürült/felszívódott :(
De az a fura lüktető, kapirgáló érzés hónapokig megvolt. Amikor elmúlt, akkor estem újra teherbe.
Nekem folyamat mensi szerű görcsöm volt, és a bal oldalam fájdogált. El kezdtem barnázni, de nagyon furán. Nem ilyen krémes állaggal, hanem tényleg olyan volt, mint a kávézacc. Én innen már tudtam, hogy ez várhat rám.
Bementem a kórházba, csináltak uh-t, de a méhemben nem láttak semmit. Hiába mondtam, hogy méhen kívülire gyanakszom, nem volt a doki alapos.
Visszahívott 2 hét utánra.
Egyre jobban görcsöltem, egyre jobban fájt a bal oldalam. Mintha kést forgattak volna benne. Végül egyik nap annyira fájt, elájultam. Férjem vitt be a kórházba, kiderült annyira előrehaladott volt már, hogy szétdurrant a petevezetőm.
Szia,nekem sajnos 3szor volt méhenkívüli terhességem ebböl kettöt mütéttel fejeztek be
A teszt idöben erös pozitív lett mint a rendes terhességnél
Tünetek elég hamar jöttek 5.ik héten elkezdtem pecsételni akor fájdalmat még neméreztem,hol elmúlott hol vissza jött volt hogy ilyen kávézacc szerü jött volt mikor halvány vér felváltva
6.ik hét után kezdödött a fájdalom elég erösen oldalt éreztem nyilalást mintha kést szúrtak volna bele egyre gyakrabban és egyre erösebben míg megnem találták és máris operálni kelett máskülönbe az életembe került volna ekkor voltam 7hetes 5napos ....
Ez volt elöször,másodszor már tudtam hogy mi van és idöben orvoshoz tudtam menni akor megúsztam az op-t
Harmadszor viszont ugyanígy jártam de akor már 6hetesen rájöttek és idöben operáltak de viszont kikelett venniük a petefészkemet anyira roncsolódott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!