Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10 hónapja szültem,lehetek...

10 hónapja szültem,lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Hát persze hogy lehetek.

Még nem volt menstruációm,vagyis,pár hónapja egy picit barnáztam.

Arra lennék kíváncsi, hogy esetleg veletek,vagy a közeli ismerősötöknèl volt hasonló?

Igazából nem is figyeltem a jelekre,csak ma gondoltam vissza, körülbelül 1-2 hete hányingerem van,ma reggel nagyon erős volt,emelett az alhasam fáj pár napja,és a derekam is,dettó mint korábban mikor terhes maradtam.

Reggel csinálok tesztet.

Védekeztünk férjemmel,egy alkalmat leszámítva, szerettünk volna még gyereket,de nem ilyen hamar. Még mielőtt bárki belekötne,van házunk, autó,jól fizető munka (mert tudom milyenek az embereket....)

#terhesség #Első jelei
júl. 28. 22:32
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Volt védekezés nélküli szex, tehát lehetsz terhes.

Reggel a teszttel kiderül.

júl. 28. 22:33
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Igen, lehetsz de majd a tesztel kiderül
júl. 28. 23:05
 3/19 anonim ***** válasza:
93%
Lehetsz. Az én két gyerekem közt 11 hónap a különbség.
júl. 28. 23:07
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Simán.

Ismerősömnek 4 hónapos babája volt, amikor kórházba került, azonnal műteni kellett. Akkor derült ki, 6 hetes terhes.

Kiabált az orvossal biztos nem, mert szoptat és amúgy sem volt még ovuja, ez biztos!

Hát volt 😂

júl. 28. 23:08
 5/19 A kérdező kommentje:

Akkor ez buli lesz 😁

Igen,nekem is van egy ismerősöm, ők nem várták meg a 6 hetet,és ...

De csoda szép 2 gyereke van,akik úgy néznek ki mint az ikrek :)

Csak jól esik valakivel beszélni erről.

Reggel tesztelek,bár férjem mondja, hogy biztos nem,pedig nekem ezek a jelek,az előző három terhességem idézik.

Szerettünk volna 4-edik babát is,de nem most 😁 Mindegy,csak egészség legyen ♥️

Jaah,és nem Magyarországon élek, mielőtt valaki abba is belekötne, hogy a pénz miatt,vagy nem is tudom milyen támogatások vannak ott

Köszönöm mindenkinek ♥️

júl. 28. 23:13
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát sok olyat hallottunk már akinek egy alkalomból sikerült a baba.🙃 Majd a teszt eldönti reggel 😁
júl. 28. 23:55
 7/19 A kérdező kommentje:

Azért érdekes lenne ha igen 😁

Kedves válaszoló,nem vagyok az,de tudod mit mondanék? Azt hogy mindegy milyen nemzetiségű, vallású, nemi identitásu egy ember,csak ember legyen.

Kívánom neked is a legjobbakat,és hidd el,sosem késő empatikus embernek lenni.

Kívánom neked, hogy talán meg a lelki békéd ♥️

júl. 29. 00:20
 8/19 A kérdező kommentje:

Tiszta szívből sajnállak téged drága.

Küldök egy hatalmas ölelést.

Nem bántani akarlak, tehetném,de nem teszem,mert tudom hogy nem vagy helyen lelkileg.

Kívánom neked a legjobbakat ♥️

júl. 29. 00:50
 9/19 anonim ***** válasza:
58%
Nővérem 6 hónapos volt, amikor anya teherbe esett velem. 4en vagyunk testvérek, és saját elmondása szerint egyikünket se tervezett. 😅 Na ő kb az a típus volt, akire ha ránézel, terhes lesz, mert azt mondja, mindig védekezett 🤷 nekem is elsőre sikerült a babám. Vannak nagyon termékeny emberek. Simán elég egy védekezés nélküli szex is.
júl. 29. 03:36
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetnél? Sógornőm is kb 10 hónapos mellett lett terhes. Most 1 éves a kicsi, náluk nem olyak szuper ez a kis korkülönbség, az idegei már tropák, anyósom segít neki ahol csak tud, de nehezen bírja 🤷🏼‍♀️. Másoknál meg bejön a nagyon kis korkülönbség és nem a túlélésre játszik
júl. 29. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!