Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen apró jelei voltak,...

Milyen apró jelei voltak, hogy közeledik a szülés?

Figyelt kérdés

Holnap töltöm be a 38.hetet. A nagylanyom 38.hetre született, egyetlen szokatlanabb dolog az volt, hogy előtte lévő nap nagyon fájt, feszített a derekam. Joslom sem igazán volt, nyakdugo is csak beontes után ment el, a hasam sem igazán ment le.

Nálatok mik voltak azok a jelek, amik a közelgő szülésre utaltak? Nem az egyértelmű magzatvíz elfolyasra gondolok.

Pl előtte inkább lusta volt a baba vagy mozgékony, ti hogy éreztétek magatokat fáradtnak vagy energikusnak?

Tudom, hogy mindenkinel más, de szívesen olvasom, mert már minden szempontból kivagyok és nagyon várom, hogy megszülessen.

2024. márc. 15. 22:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Semmi jele nem volt
2024. márc. 15. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Távozott a nyákdugó, de nem is tudtam pontosan hogy az az, csak sejtettem. Azt hiszem 1 vagy 2 nap múlva pedig már reggeltől kezdve fájt a derekam, de nem olyan belehalok fájdalom de még is valahogy más volt. Délután már mondtam is a férjemnek hogy úgy érzem én ma este már a kórházban leszek. Hát úgy is volt, 8 óra elteltével pedig megszületett a fiam.
2024. márc. 15. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
61%

HA ESZEL NE MOST OLVASD EL EZT A KOMMENTET, KÖSZI! ❤️

Nekem szülés előtt olyan irtó hasmenésem volt hogy azt hittem szülök, úgy fáj. Sosem éreztem előtte olyat, mintha az összes

belem egyszerre mozgott volna, és késsel vagdostak volna. Majd jött a hányás is. És az egyszerre. Nem tudtam szólni a férjemnek, mert beszélni sem tudtam, így a mellettem lévő kis kukát vágtam neki a falnak, amit végre meghallott a férjem. Mentő, bevittek, de semmi. Rá 2 hétre szültem.

2024. márc. 15. 22:35
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Előtte nap rengeteget sétáltam, emelkedőkre fel, onnan le, újra fel. Hajnalban beindult a fájás, már nem tudtam lefeküdni sem. 11 óra vajúdás után megvolt a Fiam.
2024. márc. 15. 23:05
 5/11 anonim ***** válasza:
68%
38.heten született meg a fiam. Délutántól estig ment a hasam. Ezen kívül semmi de éreztem hogy emiatt van. Közben elkezdodtek a fsjasok enyhén. Éjfélre kórházban voltunk és 4 előtt természetes úton megszületett. Szóval gyors volt.
2024. márc. 15. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Elsőnél előző nap feltűnően aktív voltam, mostam több adagot, pakoltam, takarítottam.

Másodiknál hasmenésem volt.

Harmadiknál semmi.

2024. márc. 16. 01:48
 7/11 anonim ***** válasza:

Elsőnél semmi. Se nyákdugó, se jólsó, se nem ment le a hasam.

Reggel magzatvíz szivárgással mentem be, estére meglett.

Másodiknál 36hetesen lement a hasam, elment a nyákdugó, beilleszkedett. A doki is azt mondta, 1-2 nap lehet vissza.

39+1en voltam nst-n, ami jó lett. Akkor meg azt mondta a doki, mostanában ebből nem lesz még szülés.

Éjjel 5perces fájasokra keltem, 39+2reggelén megszültem

2024. márc. 16. 07:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon figyeltem magam, várva az apró jelekre, de semmi előjele nem volt, a nyákdugó sem távozott.
2024. márc. 16. 13:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ. Ma hajnal óta menzesz szerű gorcseim vannak teljesen rendszertelenül, illetve ma én is nagyon aktív, fitt voltam, pedig alig aludtam.

Persze erre nem alapozok semmit :)

2024. márc. 16. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmi.

Este lefeküdtem teljesen nyugodtan aludni, fel háromkor fajasokra keltem, fel négyre a kórházba értünk, ötkor már babaztam ☺️

2024. márc. 16. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!