Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyre jobban félek, ahogyan...

Egyre jobban félek, ahogyan közeledik a szülés, más is van így?

Figyelt kérdés
Első gyerekem 2 napnyi szenvedés után sürgősségi császárral született külföldön. Egy olyan komplikáció lépett fel nálam, hogy rengeteg hajszáleres repedés lett a méhemen, amit nagyon nehezen tudtak összevarrni, több egység vér kellett, a vérzést alig tudták elállítani. Az orvos azzal magyarázta, hogy a régóta tartó fájások miatt gyengült el a méhem (anyanyelvi szinten beszélem azt a nyelvet, nem értettem félre). Most már itthon lakunk Magyarországon, 34 hetes terhes vagyok. Mindig ugyanahhoz az orvoshoz mentem terhesgondozásra a kórházba is és voltam nála magánban is, de persze tudom hogy nem lehet felfogadni és előfordult, hogy akkor amikor mentem más orvos volt. Többször mondtam mi történt velem az első alkalommal. Mégis úgy érzem, hogy süket fülekre találtam. Egyrészt indokolt lesz a császár, mert a méhlepény most túl közel van, hozzáér a méhszájhoz és a baba is harántban fekszik, de félek hogy hagynak vajúdni és ugyanez a probléma elő fog jönni. A másik, a régi hegem állapota (2,5 éve volt), egyszerűen nagyon fáj az egész, de főleg bal oldalon. Mintha már most szét akarna szakadni. Meg sem hallgatnak szinte, csak a képernyőt lesik meg arcokat vágnak, hogy kérdezni merek bármit is. Nem biztatóak😔 rohadtul félek, nem akarok elvérezni, sem szétszakadni.
2021. szept. 9. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Akihez jártál normális doki írjon egy anamnézis papírt amiben ezt szakkifejezésekkel leírja, a veszélyeket stb. És azzal kezdj minden új dokinál
2021. szept. 9. 22:42
 2/7 anonim ***** válasza:
8%
De ezek után minek kellett 2.?
2021. szept. 9. 23:03
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Menj aludni 2.
2021. szept. 9. 23:18
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Én is ezt tapasztalom pedig papírom van császárra. Végül feladtuk a párommal és magánba mentünk sajnos ahova mentünk ott is kivárják a kiírt időpontot, de azt mondták ha előbb indul be bármikor bemehetunk műtétre. Csak egy maganba tudtunk menni, mert 39. Hétben vagyok legtöbb magánba a 34. Hétig vesznek fel szóval ha van erre pénzed már holnap nézz ki egy helyet és egyből hívd fel.
2021. szept. 9. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
79%
Magán alatt magánkórhazat értek, aminek van szuleszete. Sajnos drága mulatság, mi is a felretett pénzünket koltottuk erre, de megeri hogy agyi cisztával nem kell napokig vajudnom. Ugyanis császár esetén is kivárják a fájásokat a "baba miatt " csakhogy orvos ismerőseim beavattak,hogy ez most amolyan divat, hogy császárnál is fajasokig várnak, sőt néha hagyják a természetes szulesig eljutni statisztika miatt.😡 sajnos nem vicc...
2021. szept. 9. 23:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a legközelebbi magánszülészet, ha nincs dugó, akkor 2,5-3 óra tőlünk minimum. 🙁
2021. szept. 9. 23:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
De lásd be programozott császár esetén belefer az a 2,5-3 óra. Hisz nem jön ki egyből a gyerek, ilyen esetben, ha mégis beindul akkor is rendelt mentovel gyorsan odaersz, az a kérdés van-e erre pénzed.
2021. szept. 10. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!