Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy nagyon felek...

Normális, hogy nagyon felek ahogy közeledik a szülés?

Figyelt kérdés
Rám tör a panik, mennyire faj és megint át kell élnem. Első szülés nagyon fajt és nagy nyomot hagyott bennem. Mivel tudnám majd elviselhetőbbé tenni?
2022. jan. 12. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne görcsölj rá. Minden szülés más. Plusz neked ez a második, lesz egy kis rutinod könnyebb lesz. :)
2022. jan. 12. 22:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze
2022. jan. 12. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam, mint te.

Nem aludtam már hetekkel előtte. Én elsirtam magam mikor indulnom kellett a kórházba :D

De semmi nem segített amúgy. :/

2022. jan. 13. 08:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a császárral vagyok így. Az első az volt és nagyon rosszul viseltem fizikailag. Azóta rettegek. A második terhességemnél is féltem, de sikerült hüvelyi úton. Igen, fájt de az elenyészett a császáros élményem mellett. Most 35 hetes vagyok, ismét félek. Azzal próbálom nyugtatni magam, hogy bárhogy is történik, csak legyek már túl rajta. Amúgy meg minden terhesség, szülés más. Olvastam, hogy akik 2-szer, 3-szor szültek, más volt a vajúdási idő, másképp fájt. Nem biztos, hogy újra ugyanúgy éled meg. Más ötletem nincs, csak az, hogy te is beszéld be magadnak, hogy most jobb lesz. Én is ezzel próbálkozok. Kitartás! 💪😉
2022. jan. 13. 08:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is nagyon féltem a második szülés előtt, és most a harmadik előtt is. Sajnos nincs erre recept, hogy mi segít a félelem elengedésében. Túl leszünk rajta, ennyi..
2022. jan. 13. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg,tudom tudom könnyű ezt mondani

Ugyanigy voltam,sik ideg,gyomorgörcseim voltam

2.szülés elött

Majd mikor elfolyt a magzatviz,egy olyan nyugalom,béke szállt rám,hogy az valami nagyon jó érzés volt

Megnyugodtam,mikor beindultak az események,higgadt maradtam,és gyönyörű,álom szülésem volt

Magzatviz elfolyástól számitva,3 és fél óra alatt lett meg a kislányunk

Gyors volt,és nem ugy fájt,mint az első,vártam hogy nah majd most tuti jobban fog fájni,de nem

Nyugodj meg drága kérdező,minden rendben lesz,ügyes vagy,erős vagy ANYA vagy!!

Minden jót,jó egészséget

2022. jan. 13. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem afuggoleges pozicio rengeteget segitett, illetve a kadban a melegviz, es az otthon egyedul vajudas. Csak az utolso egy orara mentunk be mar majdnem tolofajasokkal. Megkertem a szulesznot, hogybarmi van, ne engedje, hogy a hatamra fekudjek, sem vajudasnal sem kitolasnal, es ez be is jott, sokkal elviselhetobb volt, mint az elso szulesem, pedig sokkal nagyobb atmerovel szuletett (nagyobb fej+kez a homloka elott+nagy suly). Negykezlab szultem, vajudas kozben valtogattuk a poziciot, szuloszek, negykezlab, terdeles, allva vajudas. Az elsonel az utolso 5 oraban fekudtem a hatamon, a fajdalomtol onkivuletben. A kisebbiknel vegig tulelheto volt, es magamnak voltam teljesen. Addig volt a legjobb, ameddig nem volt a kozelemben senki.
2022. jan. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!