Vannak jelei, tünetei a 4 hetes terhességnek?
Figyelt kérdés
jún. 9. 21:35
2/7 anonim válasza:
Van aki már tünetel ennyi idősen, bár ilyenkor inkább csak késik a menzesz még, lehet bármilyen PMS tünet, pl: mellfeszülés. Én egy migrénes görcs keretében kb. Sugárban hánytam a 26. Napon, a 27. Nap pozitív lett a tesztem. Sajnos nem maradt velünk, de iszonyat hányingerem volt már az elejétől, le is fogytam 5 kilót.
3/7 anonim válasza:
Igen, a pozitív teszt például eléggé árulkodó.
4/7 anonim válasza:
Nekem a mellem fajt iszonyatosan, a pozitiv teszt elott. De nem mondtam biztosra, hogy terhesseg miatt, ugyanis maskor is fajt a mellem, amikor nem voltam terhes.
5/7 anonim válasza:
Én pontban 4 hetesen émelyegtem először. Éjjel hirtelen tört rám a semmiből, majd 3 perc után el is múlt. Azonnal tudtam hogy terhes vagyok, úgyhogy amikor reggel csináltam egy tesztet, teljesen nyugodt voltam, mert már tudtam. Majd le is ugrott az a második csík. Úgyhogy 4 hetesen: teszt.
6/7 anonim válasza:
Aki méri az ébredési hőmérsékletet és a menstruáció előtt már leesik neki, annak a szokottnál tovább fennlevő hő is lehet terhességi jel 4 hetesen. Esetleg a szokottnál 1-2 tizeddel magasabb hő.
7/7 anonim válasza:
Ma derült ki pont h terhes vagyok. Nekem 4 napja késik és ég az arcom. Egyenlőre ennyi jele van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!