Kisebb trauma mennyire árt a babának?
Figyelt kérdés
Ma este történt egy baleset, és emaiatt nagyon megijedtem. A nagyobbik gyerekemhez kellett mentőt hívni. 25 hetes kismama vagyok, nyíló méhszàj miatt veszélyeztetett. Nagyon sírtam és éreztem, hogy a hasam kő kemény. A baba is alig mocorog azóta. A helyzet már jobb, a nagyobb gyerkőc haza jöhetett én amennyire lehet megnyugodtam. De most azon agyalok, hogy a picinek mennyire ártott ez :(2023. máj. 8. 22:25
21/25 anonim válasza:
A kötődő neveléssel meg az a baj, hogy mindig minden meg van neki adva, mindig mindenre azonnal van cselekvés. És később a gyerek olyan türelmetlen lesz, hogy átmegy agresszívbe.
Te dolgod, te fogsz szívni egy nyomorult kiskirállyal, aki mindenre válaszreakciót akar. Akkor is, ha elfingja magát.
22/25 anonim válasza:
Elozo, szalljal mar le a kerdezorol !
Egyebkent meg csak az ostobasagod hirdeted, ugyanis tudomanyos alapon a 3 ev alatti gyerek korat honapokban adjuk meg !
Ugyanis rohadtul nem mindegy, hogy 2 eves 1 napos, vagy 2 eves 363 napos gyerekrol van szo, hiaba mindketto ket evesnek szamit.
23/25 anonim válasza:
Rohadtul nagy hulyeseget beszélsz. A 2 éves már gyerek. Nem baba. És a babák korát mérjük hónapokban.
24/25 anonim válasza:
Ennyi erővel nekem sem mindegy, hogy 28 éves és 2 napos, vagy 28 éves és 300 napos vagyok?
25/25 anonim válasza:
De ha ennyire okoskodni akarsz: egy orvosi szakrendelésem, esetleg rehabilitáción lehet 28 hónapos a gyerek, mert ott fontos a fejlődése szempontjából. De egy nyomorult sztori elmesélése alatt, ahol hiába történt ellátást igénylő baleset, mi csak laikus hallgatók vagyunk, krvára nem számít, hogy hány hónapos az a szerencsétlen gyerek. Gondolom a játszótéren is hetekre bontva nevezi meg a korát a nagy ősmami. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!