7,5 körüli cukrosok ti mennyire veszitek ezt komolyan a dietat?
Figyelt kérdés
Meg a dokim is azt mondta hogy nem veremmeno a dolog annyit kért hogy feszko helyett hagyjam el a fehér lisztet cukrot de heti 1x mindenféle rossz érzés nélkül egyek egy csokit, jegremet ha szeretnék.
Ha én ettem. Mertem negyed óra fel óra 3/4 óra és 1 óra után is abszolút nem vitte fel 7 fölé. És teljesen elbizlnytalnodtam így is 7,5 igazából 7,8 felett mondják ki hogy terhességi cukorbetegség... Illetve én terhelés előtt nutella ettem győri edessel, végig ültem a 120 percet annyira nem érzem reálisnak hogy nekem dietaznom kellene igazából.
2021. aug. 3. 21:17
41/58 A kérdező kommentje:
És vki meg mindig nem érti 😆😂
2021. aug. 4. 21:15
42/58 anonim válasza:
De, értjük. A többség sajnos nem tudja (egyeseket pedig nem is érdekli), hogy terhelés előtt 12 órával csak vizet szabadna inni.
43/58 anonim válasza:
A 60 perces azért nem számít ilyenkor, mert, ha a 120 perces értéked jó, akkor rendben van az anyagcserét. Azt pedig ne próbáld bemesélni, hogy az orvosod csokievésre buzdított, mert ez még saját magával is ellent mondaná, hogy ne egyél cukrosat, ráadásul abszurd is. De tudod mit, ha téged nem zavar, hogy beteg lesz a gyereked, hajrá. Ennyit nem bírsz ki, hogy ne tömb magad csokival, akkor az a te bajod.
44/58 A kérdező kommentje:
Ez az hogy heti egy csík csokitol nem lesz beteg. Szemellenzot hordtok. Vegyétek le.
2021. aug. 5. 05:01
45/58 A kérdező kommentje:
Az a heti 1 se viszi fel a cukrom, nem értitek?? Tényleg nem?
Nem látjátok mit ír az ember mert olyan elvetemültek vagytok.
2021. aug. 5. 05:10
46/58 anonim válasza:
Nem a csoki okozza, hanem a szénhidrát( ami nem cukor), mindenki azt mondja te nem érted, de kötöd az ebet a karóhoz mert zabálni szeretnél...
47/58 Derjaderja válasza:
Ismételtesd meg a terhelést.
48/58 anonim válasza:
Ha folyamatosan ellenőrzi magát étkezések után, akkor nem szükséges ismételni a terhelést. Sőt, ez még több információt is ad, mint egy egyszeri vizsgálat. Egyedül azt nem ajánlanám, hogy a "csokifagyi-teszt" után úgy döntsön, nincs is itt semmi probléma és odafigyelésre sincs szükség. Mert a terhesség során ez még változhat sajnos, és a korábbi eredmény lehet ennek előjele.
49/58 anonim válasza:
Figyelj, nekem sem mondta a kutya sem, hogy nem lehet előtte 12 órával semmit, csak vizet. Örültem akkoriban, hogy végre kezd visszajönni az étvágyam, nasiztam még este én is, meg ráküldtem egy bögre kakaót. 8,2 lett. Szarul esett, megmondom. De nem voltam egy lusta, kifogáskereső, önkontroll nélküli kretén. Mert a legjobbat akartam a gyerekemnek. De te egyed csak a csokit meg a jégkrémet. El ne menjél dietetikushoz, be ne lepjél a terhességi cukorbetegséges csoportba, mert neked nagyon rosszul fog ám esni, hogy mennyi ember képes áldozatot hozni a gyerekéért. Te meg nem. Még a diéta alapjaival sem vagy tisztában, de te önsanyargatásnak fogod fel. Nehogymár szembe kelljen nézni azzal, hogy csak a saját kenyelmed miatt szrod le magasról.
50/58 Derjaderja válasza:
48. Persze, de ha az a kérdés, hogy egyáltalán foglalkozzon-e az egésszel (diéta, merések), akkor van értelme ismételni. Ha úgyis diétázna és mérne (de rendesen), akkor igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!