7,5 körüli cukrosok ti mennyire veszitek ezt komolyan a dietat?
Meg a dokim is azt mondta hogy nem veremmeno a dolog annyit kért hogy feszko helyett hagyjam el a fehér lisztet cukrot de heti 1x mindenféle rossz érzés nélkül egyek egy csokit, jegremet ha szeretnék.
Ha én ettem. Mertem negyed óra fel óra 3/4 óra és 1 óra után is abszolút nem vitte fel 7 fölé. És teljesen elbizlnytalnodtam így is 7,5 igazából 7,8 felett mondják ki hogy terhességi cukorbetegség... Illetve én terhelés előtt nutella ettem győri edessel, végig ültem a 120 percet annyira nem érzem reálisnak hogy nekem dietaznom kellene igazából.
19. Mert ez csak egy vizsgálat, és nem jó a 7,7.
Alapból 60 percet is nézni kellene, és a rizikócsoportban 2 terhelés kellene (elhízott v 30 év feletti v volt nagy súlyú/diabos teehességből született babája már).
Kb a 37.hétig romlik. Akinek a 24.héten épp hajszállal határ alatti, arra figyelni kellene.
Ha 7,7 a 120 perces cukornál, ami 30-60 peecnél csinál csúcsot, az nem normális.
Igen 21/22!
Mert 4 tanult, ezzel fogalkozó orvos hülyébb, mint te, aki itt a gyakorin tanultad a "szakmát"... 🤦♀️🤦♀️🤣🤣🤣
Ezek szakmai ajánlások. Hidd el, a szülészek nagy százaléka örül ha nem kell bíbelődni cukorbeteg kismamával. A magyar szülészek olyanok, amilyenek.
Én meg ugyanott tanultam és diplomáztam, ahol ők, kezeltem és lattam el cukorbetegeket en is. Amikor magam is érintett lettem, utánaolvastam a geszt diabnak, plusz hónapokig ezzel telt az életem. Ahol ellentmondást lattam, ott megkérdeztem a diabetológusomat is. Amiket írok, nem a vélemenyeim, meg csak nem is vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!