7,5 körüli cukrosok ti mennyire veszitek ezt komolyan a dietat?
Meg a dokim is azt mondta hogy nem veremmeno a dolog annyit kért hogy feszko helyett hagyjam el a fehér lisztet cukrot de heti 1x mindenféle rossz érzés nélkül egyek egy csokit, jegremet ha szeretnék.
Ha én ettem. Mertem negyed óra fel óra 3/4 óra és 1 óra után is abszolút nem vitte fel 7 fölé. És teljesen elbizlnytalnodtam így is 7,5 igazából 7,8 felett mondják ki hogy terhességi cukorbetegség... Illetve én terhelés előtt nutella ettem győri edessel, végig ültem a 120 percet annyira nem érzem reálisnak hogy nekem dietaznom kellene igazából.
Leostobázod azokat, akik helyetted is féltik a te és a gyereked egészségét. Mivel nem volt egyértelmű, amit írtál, ezért kérdeztük páran, hogy a terhelés reggelén ettél-e.
Mi értelme a kérdésednek? Ne tarts diétát, ha nem akarod. A cukorbetegek közül sem mindenki tartja, aztán általában meglesz a hosszú távú következménye.
Sokan vannak, akik ennyi áldozatot simán meghoznak a gyerekükért, de nyilván nem kötelező.
Pedig a várandós könyvben is szerepel h 60' 120'
Tök mindegy, szerintem nem egy nagy ördöngösség betartani azt a diétát még pár hétig, tekintve hogy az én kisiskolás fiam is tudja tartani, egy felnőttnek ez semmiség kéne hogy legyen
Előtte való este 6 után már nem ehetsz semmit,ha mondjuk reggel 8-ra vagy behivva. SEMMIT érted? Nemhogy nutellát...
Amit orvosod mondott még böszme nagy hülyeség. Az én dietetikusom másfél órán át taglalta miket ehetek és hogyan és pl. Egy sima narancsot sem ehetek max uzsonnára stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!