Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » 7,5 körüli cukrosok ti mennyir...

7,5 körüli cukrosok ti mennyire veszitek ezt komolyan a dietat?

Figyelt kérdés

Meg a dokim is azt mondta hogy nem veremmeno a dolog annyit kért hogy feszko helyett hagyjam el a fehér lisztet cukrot de heti 1x mindenféle rossz érzés nélkül egyek egy csokit, jegremet ha szeretnék.

Ha én ettem. Mertem negyed óra fel óra 3/4 óra és 1 óra után is abszolút nem vitte fel 7 fölé. És teljesen elbizlnytalnodtam így is 7,5 igazából 7,8 felett mondják ki hogy terhességi cukorbetegség... Illetve én terhelés előtt nutella ettem győri edessel, végig ültem a 120 percet annyira nem érzem reálisnak hogy nekem dietaznom kellene igazából.

2021. aug. 3. 21:17
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
51%

Leostobázod azokat, akik helyetted is féltik a te és a gyereked egészségét. Mivel nem volt egyértelmű, amit írtál, ezért kérdeztük páran, hogy a terhelés reggelén ettél-e.

Mi értelme a kérdésednek? Ne tarts diétát, ha nem akarod. A cukorbetegek közül sem mindenki tartja, aztán általában meglesz a hosszú távú következménye.

Sokan vannak, akik ennyi áldozatot simán meghoznak a gyerekükért, de nyilván nem kötelező.

2021. aug. 4. 13:20
 32/58 anonim ***** válasza:
De, ha ennyire sem képes, akkor tényleg mit hisz, nem kell majd másfajta kényelmetlenséget átélni? Lesznek meglepetések.
2021. aug. 4. 13:31
 33/58 anonim ***** válasza:
21%
#33, én értem benne a logikát. A diéta célja az, hogy az anya vércukorszintje normális maradjon. Ha valakit gdm-mel diagnosztizálnak, de amúgy fagyival meg csokival is bőven normális marad a vércukorszintje, akkor milyen előnyt várunk az illető esetén egy szigorú, számolgatós diétától? Ha jól értem, ezért látja a kérdező értelmetlennek a diétázást a saját esetében. Azt meg teljesen megértem, hogy értelmetlen lemondásokat nem akar vállalni.
2021. aug. 4. 13:46
 34/58 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, a kérdésedben írtad, hogy előtte etted. De teljesen mindegy, a 120 perces eredményed rossz, az anyagcseréddel gond van, mert a cukorértéked nem tudott visszaállni. A csoki egy közepes felszívódású ch, nekem inzulinosként se dobja meg a cukrom, ha pár kockát eszem, viszont egy pohár tejtől például az egekbe szökik. Ostoba pedig te vagy, előtte éjszaka se szabad terhelés előtt ilyeneket enni. De tudod a te életed, a gyereked egészsége.
2021. aug. 4. 14:30
 35/58 anonim ***** válasza:
72%
Amúgy, hgy érts a terhelés lényegét. Azért kell innod egy pohár cukros lötyit, mert attól ugrik meg a legjobban a cukrod, de mivel gyors felszívódású ch, hamar vissza is esik. Tehát 60 perc körül lehet a csúcson, utána hamar vissza kéne állnia normál állapotra, ami nálad nem történt meg.
2021. aug. 4. 14:45
 36/58 A kérdező kommentje:
Tényleg??? Nem mondod? :D akkor válaszold már meg azt is hogy miért nem néznek 60 perceset okos.
2021. aug. 4. 15:11
 37/58 anonim ***** válasza:
56%
Kellett volna 60 perceset is nézniük, miért nem nézték??
2021. aug. 4. 15:29
 38/58 A kérdező kommentje:
Itt nem néznek. Sőt sok helyen nem. Csak 120ast
2021. aug. 4. 16:08
 39/58 anonim ***** válasza:
78%

Pedig a várandós könyvben is szerepel h 60' 120'

Tök mindegy, szerintem nem egy nagy ördöngösség betartani azt a diétát még pár hétig, tekintve hogy az én kisiskolás fiam is tudja tartani, egy felnőttnek ez semmiség kéne hogy legyen

2021. aug. 4. 16:19
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

Előtte való este 6 után már nem ehetsz semmit,ha mondjuk reggel 8-ra vagy behivva. SEMMIT érted? Nemhogy nutellát...

Amit orvosod mondott még böszme nagy hülyeség. Az én dietetikusom másfél órán át taglalta miket ehetek és hogyan és pl. Egy sima narancsot sem ehetek max uzsonnára stb.

2021. aug. 4. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!