Mitől függ, hogy ki mennyit hízik terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Kicsit aggódom, mert világ életemben túlsúllyal küzdöttem, de sikeresen leadtam 40 kilót. Tervezünk gyereket, de kicsit félek, hogy újra elszabadul a gyeplő a homronok hatására, eleve hízékony vagyok, na meg a szervezet sem felejt el ekkora fogyást, tehát nagyon oda kell figyelnem, hogy ne hízzak.
Mik a tapasztalatok ebből a szempontból? Végig lehet csinálni egészséges diétát tartva is?
2020. nov. 7. 06:21
21/23 anonim 

válasza:

19 mérleggel lemérem a grammokat és kaloriabazist használok. Oda fel lehet vinni saját recepteket is, de van is fent rengeteg. Ha most egy étel 50 kcal-val ide-oda van, azon nem problémázok. De amit gyakran főzöl azt simán felviszed és kész.
Macerasnak tűnik, de amúgy nem az. Ráteszem a tányért a mérlegre és ennyi. Minden összetevő után nullázom.
23/23 anonim 

válasza:

Én az elsőnél nem diétáztam kimondottan, de nem ettem 2 helyett. 8 kg-ot híztam. 2,75 kg lett a lányom. Másodiknál magasabb lett a cukrom ezért 160 g szénhidrát diétán voltam 4,5 kg-ot híztam. Lányom 3,10 volt. Harmadik előtt kiderült az IR ezért újra 160 g diéta. 9 kg-ot híztam. 4,05 lett a lányom. Minden szülésem után kevedebb súllyal jöttem ki a kórházból mint amivel a terhességem kezdtem. Családomban a nők mind túlsúlyossak. Mind terhességnél hízott el. Szerintem én apura hasonlíthatok, ő normál testalkatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!