Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesgondozás » Mitől függ, hogy ki mennyit...

Mitől függ, hogy ki mennyit hízik terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Kicsit aggódom, mert világ életemben túlsúllyal küzdöttem, de sikeresen leadtam 40 kilót. Tervezünk gyereket, de kicsit félek, hogy újra elszabadul a gyeplő a homronok hatására, eleve hízékony vagyok, na meg a szervezet sem felejt el ekkora fogyást, tehát nagyon oda kell figyelnem, hogy ne hízzak.

Mik a tapasztalatok ebből a szempontból? Végig lehet csinálni egészséges diétát tartva is?

2020. nov. 7. 06:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

19 mérleggel lemérem a grammokat és kaloriabazist használok. Oda fel lehet vinni saját recepteket is, de van is fent rengeteg. Ha most egy étel 50 kcal-val ide-oda van, azon nem problémázok. De amit gyakran főzöl azt simán felviszed és kész.

Macerasnak tűnik, de amúgy nem az. Ráteszem a tányért a mérlegre és ennyi. Minden összetevő után nullázom.

2020. nov. 7. 17:02
 22/23 anonim ***** válasza:
21# köszi 🙂
2020. nov. 7. 17:18
 23/23 anonim ***** válasza:
Én az elsőnél nem diétáztam kimondottan, de nem ettem 2 helyett. 8 kg-ot híztam. 2,75 kg lett a lányom. Másodiknál magasabb lett a cukrom ezért 160 g szénhidrát diétán voltam 4,5 kg-ot híztam. Lányom 3,10 volt. Harmadik előtt kiderült az IR ezért újra 160 g diéta. 9 kg-ot híztam. 4,05 lett a lányom. Minden szülésem után kevedebb súllyal jöttem ki a kórházból mint amivel a terhességem kezdtem. Családomban a nők mind túlsúlyossak. Mind terhességnél hízott el. Szerintem én apura hasonlíthatok, ő normál testalkatú.
2020. nov. 7. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!