Mitől függ, hogy ki mennyit hízik terhesség alatt?
Kicsit aggódom, mert világ életemben túlsúllyal küzdöttem, de sikeresen leadtam 40 kilót. Tervezünk gyereket, de kicsit félek, hogy újra elszabadul a gyeplő a homronok hatására, eleve hízékony vagyok, na meg a szervezet sem felejt el ekkora fogyást, tehát nagyon oda kell figyelnem, hogy ne hízzak.
Mik a tapasztalatok ebből a szempontból? Végig lehet csinálni egészséges diétát tartva is?

80??
Ajjaj. Vegyél egy ketont vizsgáló vizelettesztet és használd reggelente!

Ritka kivételtől eltekintve aki nem zabál, nem hízik meg extrém módon, most az ha valakin marad 3-4 kiló az teljesen rendben van, hamar le is megy. Vizesedhetsz, ami plusz súly, de az meg lemegy szülés után nagyon hamar.
Szoval van nagyon kevés kivétel de a legtöbben zabálnak, akik elhíznak. És sokan be is vallják amúgy, nem próbálnak kamu indokokkal takarózni. Akinek nem inge ne vegye magára.
Egyébként az a tapasztalatom, az embereknek fogalmuk nincs róla mennyi kalóriát esznek. En évek óta 1600-on vagyok. Kolléganőm folyton sír, hogy nem tud lefogyni. Csak ebédre betol 1000 kalóriát, de tízóraira előtte már megevett egy 400 kalóriás pogit. Na így nem is fog. De szerintem nálad ezekkel nem lesz gond ha már egyszer lefogytál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!