Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Mitől lehet ez? Mindig ilyen...

Mitől lehet ez? Mindig ilyen lesz? 22 éves vagyok,7 évig szedtem a fogamzásgátlót orvosi utasításra, hogy beállítsa a ciklusomat.4 hónapja abbahagytam a gyógyszert, azóta semmi. (se derékfájás, se görcsök, de ami leginkább aggaszt, vérzés sem. )

Figyelt kérdés
Járok magán dokihoz,2 hetente, ultrahangra, a vérvételem eredményei jók lettek, se pajzsmirigy probléma nincs, semmi. Viszont, a jobb oldali petefészek nem működik, a bal oldali pedig "erőlködik" de maximum 10-12 mm-esek a peték, aztán elsorvadnak. A doki azt mondta, ameddig nincs peteérés, baba sem lesz. Nagyon félek. Szerintetek mit kellene csinálnom?

2019. jan. 15. 08:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Szia, igen akkor volt vérvétel de nem tudom már pontosan hogy milyen :/ a mostani dokim nagyon jó, remélem helyre tudja hozni a dolgokat. :)
2019. jan. 16. 07:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyógyszer után 1 évig nem jött meg, akkor clostilbegyt tablettát irt fel a doki, azóta rendszeres, normális ciklusom van már 4 éve.
2019. jan. 18. 15:46
 13/14 anonim ***** válasza:

Lemaradt a vége.

Lehet rákérdeznék, hogy van-e valamilyen gyógyszeres megoldás, ami nem a fogamzásgátló. Vagy egy másik orvos véleményét is kikérni. Több szem többet lát

2019. jan. 18. 15:48
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségedet. A dokim most elküld egy újabb hormonos vérvételre, aztán azt mondta, hogy ha újabb 2 hónapon belül sem fog megjönni, akkor elküld Pécsre a Meddőségi Klinikára. Eléggé megijedtem :/
2019. jan. 21. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!