Mitől lehet ez? Mindig ilyen lesz? 22 éves vagyok,7 évig szedtem a fogamzásgátlót orvosi utasításra, hogy beállítsa a ciklusomat.4 hónapja abbahagytam a gyógyszert, azóta semmi. (se derékfájás, se görcsök, de ami leginkább aggaszt, vérzés sem. )
Miért jársz két hetente uh-ra?
Milyen vérvételed volt? Sima, mezei tb általános vérkép nem jó. Endokrinológushoz menj hormonsor vérvételre. Lehet hogy inzulin és cukor is kell, annak érdekében hogy kiderüljön mi miatt nincs vérzés.
TSH: 1,48
FT4:12,25
FT3: 5,54
LH: 11,68
FSH: 8,16
Prolaktin: 208
Oestradiol: 161,6
Progeszteron: 2,40
Tesztoszteron: 1,240
Cortisol: 324,1
Én úgy gondolom az lh-fsh arány nem a legjobb, ez már utalhat pcos-ra is.
Tényleg menj inkább egy endokrinológushoz, lehet kérni fog egy cukorterhelést is.
Ez 7 éve lett nagyon elrontva!!
A tabletta nem állítja be a ciklusodat.
Egy hamis,ál-ciklust generál. Az alap problèma meg megmarad. Itt az eredménye!
7 éve kivizsgáltak? Volt hormonsor,egyebek? Akkor kellett volna a végére járni!
Most már nagyon nehéz lesz ezt rendbehozni. Keress egy jó dokit,és mondd meg neki,hogy már a tabletta előtt sem voltál rendben!!
Én egészségesen kezdtem szedni a tablettát. 2 évig szedtem,mégis abbahagyás után 1.5 évig nem volt rendes ciklusom. Tehát még egészségesen is lutri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!