Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Akiknek nem sikerült egy éven...

Akiknek nem sikerült egy éven belül teherbe esni, volt orvosi probléma? És ha igen mi volt az?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Azt hallottam hogy ha nem jön össze egy éven belül akkor érdemes orvoshoz menni. Arra lennék kiváncsi kinek mi a tapasztalata! :) köszi

2018. jan. 9. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
58%

Én IR vagyok, de ez más okból derült ki a második próbálkozós hónapban.

Sajnos hiába tökéletesek az értékeim nem jön a baba. Jövő héten megy párom kivizsgálásra, hátha nála is van gond.

2018. jan. 9. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
6 év alatt jött össze a kislányunk, pedig mindketten teljesen egészségesek vagyunk. :)
2018. jan. 9. 16:58
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Mi is 6 évet vártunk. Most 12 hetes vagyok. Nálam rengeteg problémára derült fény (anatómiai, hormonális, immunológiai, véralvadási). Csak lombikkal sikerült, az is csak sokadik nekifutásra.
2018. jan. 9. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Volt. Endometriózis. Műtét után spontán összejött a baba.
2018. jan. 9. 19:34
 5/9 VeDi84 ***** válasza:
100%

Férjemnek nem volt elegendő/megfelelő mennyiségű spermája. Herevisszér műtét (talán az) segített, 5 év után spontán terhes lettem.

34 hkm

2018. jan. 10. 07:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálunk 6 hónapot mond az orvos, azt mondta minek várjunk tovább el lehet kezdeni a kivizsgálást. Barátnőméknek nem sikerült, nem találaltak semmit, 1 éve próbálkoznak. Mindketten dohányoznak, de sajnos nem teszik le, szerintem az igencsak ronthat az esélyeken.
2018. jan. 10. 08:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Nálunk nem találtak orvosi okot, mégis több év próbálkozás után a harmadik lombik lett sikeres.
2018. jan. 11. 10:54
 8/9 anonim ***** válasza:
PCO+IR és egy elzáródott petevezető. Most vagyunk az elején a kezelésemnek. Reméljük, hogy sikerül.
2018. jan. 11. 17:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Akinek sikerült, annak gratulálok,akinek nem annak kitartást ! Nekem ma kellett volna megjöjjön de semmi pedig mindig pontos. Ha holnap se lesz semmi akkor tesztelek :) nagyon izgatott vagyok. Köszönöm a válaszokat !
2018. jan. 11. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!