A Femibion 1-et szeretnem elkezdeni szedni orvosi javaslatra. Van-e valami kikotes, hogy menstruacio elso napjatol kell kezdeni vagy mindegy? Az irjon, aki mar hasznalt ilyen vitaminkeszitmenyt, es sikeresen teherbe is esett utana nem sokkal.

Figyelt kérdés

2017. júl. 17. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Az csak vitamin.Teljesen mindegy mikor kezded szedni.
2017. júl. 17. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez egy vitamin. Ettől nem fogsz könnyebben, vagy gyorsabban teherbeesni. Azért kell szedned, hogy már akkor is fel legyél töltve vitaminnal, mikor tervezed a babát, hogy ne az legyen, hogy mire feltűnik, hogy terhes vagy, addigra már elkezdtek kialakulni a babának olyan fontos dolgai, amihez esetleg hiányzott volna folsav vagy ilyesmi. Akkor kell elkezdeni szedni, mikor kiváltod a patikából. Semmi köze ahhoz, hogy te mikor menstruálsz vagy ilyesmi.
2017. júl. 17. 12:45
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Sőt, nem is kiváltod a patikából, hanem csak megveszed..
2017. júl. 17. 12:46
 4/7 A kérdező kommentje:
2,3-as...ezekkel en is tisztaban vagyok, hogy ez csak egy vitaminkeszitmeny. Koszonom!
2017. júl. 17. 12:48
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Akkor mi a kérdés kérdező.Ha tisztában vagy vele,hogy ez milyen készítmény,akkor tudnod kellene a választ a kérdésedre.
2017. júl. 17. 12:49
 6/7 A kérdező kommentje:

Kerdeztem, valaszoltatok, megkoszontem, megertettem. Nem kell szerintem ezt tovabb ragozni.

Meg egyszer koszonom a valaszokat!

2017. júl. 17. 12:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ciklustól függetlenül bármikor elkezdheted szedni, folyamatosan szedheted.
2017. júl. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!